DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kepez Belediye başkanı Arslan’dan ÇTSO’ya ziyaret

Yaşam (Haber Bülteni) - | 10.07.2024 - 14:21, Güncelleme: 10.07.2024 - 14:21
 

Kepez Belediye başkanı Arslan’dan ÇTSO’ya ziyaret

Kepez Beldesi Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Kepez Beldemiz stratejik konumu ve doğal güzellikleri ile turizmden tarıma, sanayiden hizmet sektörüne kadar geniş bir yelpazede yatırım fırsatları sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük beldesi olan Kepez’de iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Birol Arslan’ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kepez’in sürdürülebilir kalkınması ve refahı için her zaman işbirliği içerisinde olacağız. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.  
Kepez Beldesi Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “ Kepez Beldemiz stratejik konumu ve doğal güzellikleri ile turizmden tarıma, sanayiden hizmet sektörüne kadar geniş bir yelpazede yatırım fırsatları sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük beldesi olan Kepez’de iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Birol Arslan’ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kepez’in sürdürülebilir kalkınması ve refahı için her zaman işbirliği içerisinde olacağız. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.