17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kent turizminin gelişimine dijital dokunuş

Gündem (Haber Merkezi) - | 26.02.2024 - 16:06, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:27
 

Kent turizminin gelişimine dijital dokunuş

Çanakkale turizminin daha nitelikli ve sürdürülebilir olması adına "sürdürülebilir turizm için ortak eylem projesi" kapsamında düzenlenen ‘’Çanakkale kent turizminin dijital 100’ü çalıştayı’’ gerçekleşti.
Turizm sektörünün temsilcileri ve idareciler Çanakkale’de kent turizminin dijital 100’ü çalıştayı’’nda bir araya geldi "Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Eylem Projesi" nin yürütücülüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Duran gerçekleştirdi.  ÇOMÜ Rektörlüğü ve Çanakkale Belediyesi ortaklığıyla yürütülen "çalıştay Yerel Yönetim Binası Nikâh Salonunda gerçekleşti. Çalıştaya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal; İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Duran, akademisyenler, turizm temalı STK’ların temsilcileri katıldı. Çanakkale turizminin daha nitelikli ve sürdürülebilir olması adına gerçekleştirilen çalışmalar ve daha katılımcı bir turizm anlayışının yaygınlaşmasına katkı sunacak çalıştay; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çalıştayın açılış konuşmasını ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Duran yaptı.       HABER: HÜLYA ESEN  
Çanakkale turizminin daha nitelikli ve sürdürülebilir olması adına "sürdürülebilir turizm için ortak eylem projesi" kapsamında düzenlenen ‘’Çanakkale kent turizminin dijital 100’ü çalıştayı’’ gerçekleşti.

Turizm sektörünün temsilcileri ve idareciler Çanakkale’de kent turizminin dijital 100’ü çalıştayı’’nda bir araya geldi

"Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Eylem Projesi" nin yürütücülüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Duran gerçekleştirdi.

 ÇOMÜ Rektörlüğü ve Çanakkale Belediyesi ortaklığıyla yürütülen "çalıştay Yerel Yönetim Binası Nikâh Salonunda gerçekleşti.

Çalıştaya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal; İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Duran, akademisyenler, turizm temalı STK’ların temsilcileri katıldı.

Çanakkale turizminin daha nitelikli ve sürdürülebilir olması adına gerçekleştirilen çalışmalar ve daha katılımcı bir turizm anlayışının yaygınlaşmasına katkı sunacak çalıştay; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Çalıştayın açılış konuşmasını ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Duran yaptı.  

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.