17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kalkım’da kadınlar sandık devirdi

(Haber Merkezi) - | 01.04.2024 - 13:00, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:28
 

Kalkım’da kadınlar sandık devirdi

Çanakkale’de yerel seçim sonuçlarında sürpriz yaşanan sandıklardan biri de Yenice İlçesine bağlı Kalkım Belde Belediyesi oldu.
Kadınlar adeta Kalkım’sa sandık devirdi. 22 yaşındaki Zeynep Çelik, bağımsız olarak aday olarak katıldığı yerel seçimlerde yüzde 47 oranında oy alarak AK Partili rakibine karşı zafer kazandı. BAĞIMSIZ ADAY ÇELİK KOLTUĞU AK PARTİ’DEN ALDI Kalkım da değişim çağrısı ile yola çıkan en çok da köylü kadınların desteğini alan genç başkan koltuğu iki dönemdir başkanlık yapan AK Partili İbrahim Taşkın’dan devralacak.   HABER: DİLEK AKŞEN
Çanakkale’de yerel seçim sonuçlarında sürpriz yaşanan sandıklardan biri de Yenice İlçesine bağlı Kalkım Belde Belediyesi oldu.

Kadınlar adeta Kalkım’sa sandık devirdi.

22 yaşındaki Zeynep Çelik, bağımsız olarak aday olarak katıldığı yerel seçimlerde yüzde 47 oranında oy alarak AK Partili rakibine karşı zafer kazandı.

BAĞIMSIZ ADAY ÇELİK KOLTUĞU AK PARTİ’DEN ALDI

Kalkım da değişim çağrısı ile yola çıkan en çok da köylü kadınların desteğini alan genç başkan koltuğu iki dönemdir başkanlık yapan AK Partili İbrahim Taşkın’dan devralacak.

 

HABER: DİLEK AKŞEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.