17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Kadın kollarında Mehtap İstek güven tazeledi

Politika (Haber Merkezi) - | 06.06.2024 - 14:11, Güncelleme: 06.06.2024 - 14:11
 

Kadın kollarında Mehtap İstek güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığında seçim heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut başkan Mehtap istek tek aday olarak katıldı.
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Kongresi, Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP’li kadın üyelerin seçimlere yoğun ilgisi oldu.  Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 15. Olağan Genel Kurulu’na, İl Başkanı Levent Gürbüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap İstek, her zaman alanlarda olduğunu belirterek, “Toplumsal sorumluluk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. Ben ve yönetimim 27 Ekim 2023 tarihinde göreve başladık. Göreve başladığımız günden itibaren çalışmalarımıza hız verdik. Tüm STK’ların yapmış olduğu etkinliklerde destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Her zaman yönetimim ve yol arkadaşlarımla alanlardaydık. Tüm kadın üyelerimizi beraber olmaya davet ettik. Tüm kadınlar ile örgütlü çalışmalarımıza devam ettik. Ekip ruhuyla çalışıp 31 Mart yerel seçimlerimizi birbirimize verdiğimiz güç ve destekle kazandık. Çıktığımız bu yolda büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz.“dedi. Başkan İstek’in konuşmasının ardından kongrenin divan başkanları belirlendi. Kongrenin Divan Başkanı Elveda Geçer, Başkan yardımcısı Fatma çalışkan ve yazmanlar ise Gizem Enginoğlu ile Kübra Erbay oldu.  Seçimlerin blok liste ile yapılması oylandıktan sonra üyeler oy kullanmaya başladı.  Seçimlere Mehtap İstek’in listesi tek olarak katıldı.   HABER: ENİSHAN KESKİN
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığında seçim heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut başkan Mehtap istek tek aday olarak katıldı.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Kongresi, Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP’li kadın üyelerin seçimlere yoğun ilgisi oldu.  Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Kadın Kolları 15. Olağan Genel Kurulu’na, İl Başkanı Levent Gürbüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap İstek, her zaman alanlarda olduğunu belirterek, “Toplumsal sorumluluk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. Ben ve yönetimim 27 Ekim 2023 tarihinde göreve başladık. Göreve başladığımız günden itibaren çalışmalarımıza hız verdik. Tüm STK’ların yapmış olduğu etkinliklerde destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Her zaman yönetimim ve yol arkadaşlarımla alanlardaydık. Tüm kadın üyelerimizi beraber olmaya davet ettik. Tüm kadınlar ile örgütlü çalışmalarımıza devam ettik. Ekip ruhuyla çalışıp 31 Mart yerel seçimlerimizi birbirimize verdiğimiz güç ve destekle kazandık. Çıktığımız bu yolda büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz.“dedi.

Başkan İstek’in konuşmasının ardından kongrenin divan başkanları belirlendi. Kongrenin Divan Başkanı Elveda Geçer, Başkan yardımcısı Fatma çalışkan ve yazmanlar ise Gizem Enginoğlu ile Kübra Erbay oldu.  Seçimlerin blok liste ile yapılması oylandıktan sonra üyeler oy kullanmaya başladı.  Seçimlere Mehtap İstek’in listesi tek olarak katıldı.

 

HABER: ENİSHAN KESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.