17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İYİ Parti’nin Çanakkale’de itirazları kabul edilmedi

(Haber Merkezi) - | 02.04.2024 - 11:54, Güncelleme: 02.04.2024 - 15:08
 

İYİ Parti’nin Çanakkale’de itirazları kabul edilmedi

İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin itirazları İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi.
Türkiye Pazar günü yeni yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Seçimlerde, kesin olmayan sonuçlara göre Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek oldu. Erkek’in kazanmasının ardından İYİ Parti’de itiraz süreci başladı. İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaklaşık 20 sandığa itiraz etti. Ancak İlçe Seçim Kurulu, İYİ Parti’nin itirazlarını kabul etmediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti’nin sandıkların bir kısmına “hayatın doğal akışına aykırı” diye itiraz ettiği, bir kısmına ise İlçe seçim kuruluna CHP tarafından düzeltme tutanağı ile teslim edilen ve düzeltilen tutanaklara itiraz ettiği öğrenildi. İtirazların tamamı, İlçe seçim kurulu tarafından reddedildi.
İYİ Parti’nin Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin itirazları İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi.

Türkiye Pazar günü yeni yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Seçimlerde, kesin olmayan sonuçlara göre Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek oldu. Erkek’in kazanmasının ardından İYİ Parti’de itiraz süreci başladı. İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaklaşık 20 sandığa itiraz etti. Ancak İlçe Seçim Kurulu, İYİ Parti’nin itirazlarını kabul etmediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İYİ Parti’nin sandıkların bir kısmına “hayatın doğal akışına aykırı” diye itiraz ettiği, bir kısmına ise İlçe seçim kuruluna CHP tarafından düzeltme tutanağı ile teslim edilen ve düzeltilen tutanaklara itiraz ettiği öğrenildi.

İtirazların tamamı, İlçe seçim kurulu tarafından reddedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.