17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İskenderoğlu: Trafik sorununu çözeceğiz

(Haber Merkezi) - | 01.02.2024 - 17:46, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:49
 

İskenderoğlu: Trafik sorununu çözeceğiz

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskederoğlu, seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Kentte yaşanan ulaşım sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderoğlu, ‘’trafik sorununu ortadan kaldıracağız’’ diye konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskederoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde ki esnaflarla sohbet eden İskenderoğlu, esnafların dertlerini dinledi, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Kentin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunuyla ilgili çalışmalara başladıklarını dile getiren İskenderoğlu, ‘’kat otoparklarımızla, yeni hatlarla ve küçük elektrikli minibüslerle trafik sorununu ortadan kaldıracağız’’ diye konuştu. “Özellikle trafik çok büyük bir sorun. Biliyorum trafik ile ilgili Profesör Doktor Mustafa Ilıcalı hoca ile çalışıyoruz. Ekipleri geldi Çanakkale’mizin dört bir noktasını gezdirdik. Onlar bir projelendirme yapacaklar ve İnşallah geldiğimizde yani 1 Nisandan sonra yapacağımız ilk şey trafik sorununu çözmek olacak. Çünkü hemşerilerimizin en büyük talepleri bu. Kat otoparklarımızla, trafikteki yeni düzenlemelerimiz ve oluşturacağımız yeni hatlarımızla yeni elektrikli minibüslerimiz ile trafik sorununu çözeceğiz.   HABER: BATUHAN YILDIRIM      
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskederoğlu, seçim çalışmalarına sahada devam ediyor. Kentte yaşanan ulaşım sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderoğlu, ‘’trafik sorununu ortadan kaldıracağız’’ diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskederoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Atatürk Caddesi üzerinde ki esnaflarla sohbet eden İskenderoğlu, esnafların dertlerini dinledi, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kentin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunuyla ilgili çalışmalara başladıklarını dile getiren İskenderoğlu, ‘’kat otoparklarımızla, yeni hatlarla ve küçük elektrikli minibüslerle trafik sorununu ortadan kaldıracağız’’ diye konuştu.

“Özellikle trafik çok büyük bir sorun. Biliyorum trafik ile ilgili Profesör Doktor Mustafa Ilıcalı hoca ile çalışıyoruz. Ekipleri geldi Çanakkale’mizin dört bir noktasını gezdirdik. Onlar bir projelendirme yapacaklar ve İnşallah geldiğimizde yani 1 Nisandan sonra yapacağımız ilk şey trafik sorununu çözmek olacak. Çünkü hemşerilerimizin en büyük talepleri bu. Kat otoparklarımızla, trafikteki yeni düzenlemelerimiz ve oluşturacağımız yeni hatlarımızla yeni elektrikli minibüslerimiz ile trafik sorununu çözeceğiz.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.