17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

İş adamı fabrikasının önüne deterjan hayrat çeşmesi yaptırdı

Gündem (İHA) - | 06.06.2024 - 10:43, Güncelleme: 06.06.2024 - 10:43
 

İş adamı fabrikasının önüne deterjan hayrat çeşmesi yaptırdı

Afyonkarahisar'da bir iş adamı İsrail'in deterjan ürünlerini protesto etmek için fabrikasının önüne içerisinden Türk markalarının aktığı deterjan hayrat çeşmesi yaptırdı.
Afyonkarahisar'da Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir kimya tesisinin sahibi iş insanı Üçler Karayılan, İsrail'i ve ürünlerini boykot etmek amacıyla musluğundan deterjan akan hayrat yaptı. Firma sahibi Karayılan, amacının İsrail'i boykot etmek olduğunu, yerli ve milli ürünlerin kullanımını yaygınlaştırmak adına deterjan hayratını projelerini hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Türk halkından rica ediyorum; şu yabancı ürün sevdasından bir vazgeçsinler. Bir sürü kendi ürünlerimiz var. Artık onlara kazandırmayalım” dedi. Öte yandan, çeşmenin çevreden çok yoğun olmasa da kullanıldığı belirtildi.
Afyonkarahisar'da bir iş adamı İsrail'in deterjan ürünlerini protesto etmek için fabrikasının önüne içerisinden Türk markalarının aktığı deterjan hayrat çeşmesi yaptırdı.

Afyonkarahisar'da Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir kimya tesisinin sahibi iş insanı Üçler Karayılan, İsrail'i ve ürünlerini boykot etmek amacıyla musluğundan deterjan akan hayrat yaptı. Firma sahibi Karayılan, amacının İsrail'i boykot etmek olduğunu, yerli ve milli ürünlerin kullanımını yaygınlaştırmak adına deterjan hayratını projelerini hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Türk halkından rica ediyorum; şu yabancı ürün sevdasından bir vazgeçsinler. Bir sürü kendi ürünlerimiz var. Artık onlara kazandırmayalım” dedi.
Öte yandan, çeşmenin çevreden çok yoğun olmasa da kullanıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.