17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Güner 5 yıl sonraki seçimler için ‘’Yeniden’’ sinyal verdi

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 03.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:38
 

Güner 5 yıl sonraki seçimler için ‘’Yeniden’’ sinyal verdi

İYİ Parti Kepez beldesi belediye başkan adayı Didem Güner; 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’li Birol Arslan’dan yana oy kullanan Kepezli seçmenin tercihine saygılı olduğunu vurgulayarak, 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde kepez’i iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacaklarını söyledi.
İYİ Parti’nin Kepez Belediye Başkan adayı Didem Güner; basın toplantısı düzenledi. Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısına İl, ilçe teşkilatı, belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri ile adayları katıldı. 31 Mart 2024 seçimlerinde 27 bin 577 seçmenin oy kullandığı Kepez beldesinde seçmenin yüzde 10.51’inin oyunu alan Güner; seçim sürecini ve sonucunu değerlendirdi. Ocak ayında başladığı seçim çalışmaları kapsamında 2500’den fazla evin kapısını çalarak seçmenin kalbine dokunan İYİ Partili Güner; Kepez’de İYİ Partinin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldıklarını vurguladı. Kepez halkının tercihine saygı duyduğunu ifade eden Güner; Kepezi 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde İYİ belediyecilik ile tanıştırmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Kepez Belediye Başkan Adayı Didem Güner açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’31 Mart Yerel Seçimlerini mücadelemiz adına büyük bir özveri ile geride bıraktık. İYİ Parti olarak tüm yurtta ve kepezde yıllardır iki kutup arasına sıkıştırılmış siyasete 3.yol, iyi bir alternatif olarak Ocak ayı itibari ile sahaya indik. Gece gündüz demeden, yağmur soğuk demeden, teşkilatım ile birlikte kepez halkının sorunlarını dinledik, sorunlara yönelik ürettiğimiz projelerimiz ile Kepez halkının yanında olduk. 2500 den fazla evi tek tek ziyaret ettik, seçmenimizin kalbine dokunmak bu süreçte ilk hedefimiz oldu. Bu anlamda başarılı bir seçim çalışma süreci geçirdiğimize inanıyoruz. Kepez halkı bunu verdiği oylar ile gösterdi ki; Kepezde partimizin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldık. Ancak sandıktan çıkan mesajı duymak, özeleştirimizi yapmak görevimizdir. Oyunu bizden yana kullanan Kepezli hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm hemşerilerimi sevgi ile selamlıyorum, Kepez halkının tercihlerine her zaman saygı duyuyor, size layık olmak için daha çok çalışacağımıza söz veriyorum. Seçimi kazanan belediye başkanı, belediye meclis üyelerini, İl Genel Meclis Üyelerini ve Muhtarlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kepeze hizmet etmek için mücadelemiz sürüyor, mücadelemiz büyüyor. Bundan sonra da halkımızın içinde olmaya ve önümüzdeki 5 yıl içinde kepez belediyesinin hizmetlerini takip etmeye,  başarıları takdir, yapılamayanları da eleştirmeye devam edeceğiz. Bize düşen bir görev olduğunda da elimizden gelen desteği veriyor olacağız. Kepezi 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız. 90 gündür bana inanarak, benimle yol yürüyen kadınlarımıza, teşkilatımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, gençlerimize ve tabi ki gönüllülerimize teşekkür ediyorum’’     HABER: HÜLYA ESEN      
İYİ Parti Kepez beldesi belediye başkan adayı Didem Güner; 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’li Birol Arslan’dan yana oy kullanan Kepezli seçmenin tercihine saygılı olduğunu vurgulayarak, 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde kepez’i iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacaklarını söyledi.

İYİ Parti’nin Kepez Belediye Başkan adayı Didem Güner; basın toplantısı düzenledi.

Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısına İl, ilçe teşkilatı, belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri ile adayları katıldı.

31 Mart 2024 seçimlerinde 27 bin 577 seçmenin oy kullandığı Kepez beldesinde seçmenin yüzde 10.51’inin oyunu alan Güner; seçim sürecini ve sonucunu değerlendirdi.

Ocak ayında başladığı seçim çalışmaları kapsamında 2500’den fazla evin kapısını çalarak seçmenin kalbine dokunan İYİ Partili Güner; Kepez’de İYİ Partinin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldıklarını vurguladı.

Kepez halkının tercihine saygı duyduğunu ifade eden Güner; Kepezi 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde İYİ belediyecilik ile tanıştırmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Kepez Belediye Başkan Adayı Didem Güner açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’31 Mart Yerel Seçimlerini mücadelemiz adına büyük bir özveri ile geride bıraktık.

İYİ Parti olarak tüm yurtta ve kepezde yıllardır iki kutup arasına sıkıştırılmış siyasete 3.yol, iyi bir alternatif olarak Ocak ayı itibari ile sahaya indik.

Gece gündüz demeden, yağmur soğuk demeden, teşkilatım ile birlikte kepez halkının sorunlarını dinledik, sorunlara yönelik ürettiğimiz projelerimiz ile Kepez halkının yanında olduk.

2500 den fazla evi tek tek ziyaret ettik, seçmenimizin kalbine dokunmak bu süreçte ilk hedefimiz oldu. Bu anlamda başarılı bir seçim çalışma süreci geçirdiğimize inanıyoruz.

Kepez halkı bunu verdiği oylar ile gösterdi ki;

Kepezde partimizin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldık.

Ancak sandıktan çıkan mesajı duymak, özeleştirimizi yapmak görevimizdir.

Oyunu bizden yana kullanan Kepezli hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum.

Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm hemşerilerimi sevgi ile selamlıyorum,

Kepez halkının tercihlerine her zaman saygı duyuyor, size layık olmak için daha çok çalışacağımıza söz veriyorum.

Seçimi kazanan belediye başkanı, belediye meclis üyelerini, İl Genel Meclis Üyelerini ve Muhtarlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum.

Kepeze hizmet etmek için mücadelemiz sürüyor, mücadelemiz büyüyor.

Bundan sonra da halkımızın içinde olmaya ve önümüzdeki 5 yıl içinde kepez belediyesinin hizmetlerini takip etmeye,  başarıları takdir, yapılamayanları da eleştirmeye devam edeceğiz.

Bize düşen bir görev olduğunda da elimizden gelen desteği veriyor olacağız.

Kepezi 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız.

90 gündür bana inanarak, benimle yol yürüyen kadınlarımıza, teşkilatımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, gençlerimize ve tabi ki gönüllülerimize teşekkür ediyorum’’

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.