17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Gökçeada’da devir teslim töreni gerçekleşti

(Haber Merkezi) - | 03.04.2024 - 16:25, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:25
 

Gökçeada’da devir teslim töreni gerçekleşti

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Bülent Ecevit Atalay, mazbatasını almasının ardından İYİ Partili Başkanvekili Ercan İpek’ten görevi devraldı.
31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gökçeada’nın yeni belediye Başkanı CHP’li isim Bülent Ecevit Atalay oldu. Atalay, mazbatasını almasının ardından Gökçeada Belediyesine giderek İYİ Partili Başkanvekili Ercan İpek’ten görevi devraldı. Devir teslim töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkanvekili İpek, “9 Şubat 2023 tarihinde seçildiğim Belediye Başkan vekilliği görevimi hiçbir parti ve insan ayrımı yapmadan yürüttüm.  Gökçeada Belediyesi olarak geçirdiğimiz zorlu süreç herkes tarafından bilinmektedir. Bu süreci gecemizi gündüzümüze katarak, halkımızın anlayışı ve desteğiyle bu günlere kadar getirdik. Bu zor süreçte yanımızda olan tüm Gökçeadalı hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bugün itibari ile belediye başkanlığı görevini 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı seçilen değerli dostum Bülent Ecevit Atalay’a teslim ettim. Kendisini ve ekibini tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Bülent Ecevit Atalay, mazbatasını almasının ardından İYİ Partili Başkanvekili Ercan İpek’ten görevi devraldı.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gökçeada’nın yeni belediye Başkanı CHP’li isim Bülent Ecevit Atalay oldu.

Atalay, mazbatasını almasının ardından Gökçeada Belediyesine giderek İYİ Partili Başkanvekili Ercan İpek’ten görevi devraldı.
Devir teslim töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkanvekili İpek, “9 Şubat 2023 tarihinde seçildiğim Belediye Başkan vekilliği görevimi hiçbir parti ve insan ayrımı yapmadan yürüttüm.  Gökçeada Belediyesi olarak geçirdiğimiz zorlu süreç herkes tarafından bilinmektedir. Bu süreci gecemizi gündüzümüze katarak, halkımızın anlayışı ve desteğiyle bu günlere kadar getirdik. Bu zor süreçte yanımızda olan tüm Gökçeadalı hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bugün itibari ile belediye başkanlığı görevini 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı seçilen değerli dostum Bülent Ecevit Atalay’a teslim ettim. Kendisini ve ekibini tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.