17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Fiber tekne sahibi olmanın maliyeti ne kadar?

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 03.02.2024 - 17:31, Güncelleme: 03.02.2024 - 17:33
 

Fiber tekne sahibi olmanın maliyeti ne kadar?

Deniz tutkunları arasında fiber teknelerin popülerliği son yıllarda hızla artıyor. Hafif yapısı, dayanıklılığı ve hızlı seyir kabiliyeti ile öne çıkan fiber tekneler, denizcilik dünyasında önemli bir yer ediniyor.
Son yıllarda deniz meraklıları arasında popülerliği hızla artan fiber tekneler, düşük ağırlığı, daha az bakım ihtiyacı gibi birçok özelliği olmasından dolayı daha fazla tercih ediliyor. Modern tasarımları ve estetik görünümleriyle de dikkat çeken fiber tekneler, bu özellikleriyle de deniz tutkunlarının tercihlerinde ön plana çıkıyor. Son yıllarda artan ilgi, teknolojik gelişmelerle birleşerek denizcilik endüstrisini şekillendiriyor. Fiber teknelerin sunduğu avantajlar ve estetik tasarımları, bu alanda daha fazla yeniliğin ve talebin oluşmasına katkı sağlıyor. Gelecekte, fiber teknelerin denizcilik dünyasında daha da yaygınlaşması bekleniyor. Fiber tekneler ilgi arttı ama maliyeti herkes tarafından merak ediliyor. Motorlu ve motorsuz fiyatlarını Firma Yetkilisi Serkan Güngör, Ton Tv mikrofonlarıyla paylaştı. Firma Yetkilisi Serkan Güngör’’4 metreden başlayıp hayal edebileceğiniz tüm boyutlara kadar tekne olabiliyor. Şuan da 70 bin civarında tekneler başlıyor çok daha yukarı fiyatlara kadar çıkabiliyor. Büyük motora sahip olması, direksiyonlu olması, kabininin olması fiyatları etkiliyor. Motoruyla beraber 250 bin civarında başlar ve milyonlara kadar fiyatları çıkar’’ dedi.   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Deniz tutkunları arasında fiber teknelerin popülerliği son yıllarda hızla artıyor. Hafif yapısı, dayanıklılığı ve hızlı seyir kabiliyeti ile öne çıkan fiber tekneler, denizcilik dünyasında önemli bir yer ediniyor.

Son yıllarda deniz meraklıları arasında popülerliği hızla artan fiber tekneler, düşük ağırlığı, daha az bakım ihtiyacı gibi birçok özelliği olmasından dolayı daha fazla tercih ediliyor.

Modern tasarımları ve estetik görünümleriyle de dikkat çeken fiber tekneler, bu özellikleriyle de deniz tutkunlarının tercihlerinde ön plana çıkıyor.

Son yıllarda artan ilgi, teknolojik gelişmelerle birleşerek denizcilik endüstrisini şekillendiriyor. Fiber teknelerin sunduğu avantajlar ve estetik tasarımları, bu alanda daha fazla yeniliğin ve talebin oluşmasına katkı sağlıyor. Gelecekte, fiber teknelerin denizcilik dünyasında daha da yaygınlaşması bekleniyor.

Fiber tekneler ilgi arttı ama maliyeti herkes tarafından merak ediliyor. Motorlu ve motorsuz fiyatlarını Firma Yetkilisi Serkan Güngör, Ton Tv mikrofonlarıyla paylaştı.

Firma Yetkilisi Serkan Güngör’’4 metreden başlayıp hayal edebileceğiniz tüm boyutlara kadar tekne olabiliyor. Şuan da 70 bin civarında tekneler başlıyor çok daha yukarı fiyatlara kadar çıkabiliyor. Büyük motora sahip olması, direksiyonlu olması, kabininin olması fiyatları etkiliyor. Motoruyla beraber 250 bin civarında başlar ve milyonlara kadar fiyatları çıkar’’ dedi.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.