17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Emeklinin bayram ikramiyesi artıyor

Ekonomi (Haber Merkezi) - | 07.02.2024 - 10:38, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:07
 

Emeklinin bayram ikramiyesi artıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NTV canlı yayınında emekli bayram ikramiyeleri için müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu.
2 Bin TL olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödenen emekli bayram ikramiyelerinde artış yapılacağının sinyalini verdi. Bakan Işıkhan, "Emekliler bizim için çok değerli. Bayram ikramiyesini AK Parti döneminde 2018 yılında hayata geçirdik. 2 bin TL ile başladık daha sonra 2.200 TL'ye ardından da 4 bin TL'ye yükselttik. müsterih olsun, Hazine Bakanımız ile görüşeceğiz gerekli değerlendirmeleri yapıp Cumhurbaşkanımıza sunacağız" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NTV canlı yayınında emekli bayram ikramiyeleri için müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu.

2 Bin TL olan Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödenen emekli bayram ikramiyelerinde artış yapılacağının sinyalini verdi.

Bakan Işıkhan, "Emekliler bizim için çok değerli. Bayram ikramiyesini AK Parti döneminde 2018 yılında hayata geçirdik. 2 bin TL ile başladık daha sonra 2.200 TL'ye ardından da 4 bin TL'ye yükselttik. müsterih olsun, Hazine Bakanımız ile görüşeceğiz gerekli değerlendirmeleri yapıp Cumhurbaşkanımıza sunacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.