17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Emekli ikramiyesi hesaplarda

Ekonomi (Haber Merkezi) - | 03.04.2024 - 15:24, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:20
 

Emekli ikramiyesi hesaplarda

Emeklilere yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. SSK Bağkur emeklileri 2 Nisan Salı gününden itibaren bayram ikramiyelerini maaş hesaplarından çekmeye başladı.
Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belirlendi. Ramazan bayramına az bir süre kalırken, emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 2 Nisan Salı gününden itibaren hesaplara yatmaya başladı. SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek. Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak. Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek. HABER: HÜLYA ESEN  
Emeklilere yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başlandı. SSK Bağkur emeklileri 2 Nisan Salı gününden itibaren bayram ikramiyelerini maaş hesaplarından çekmeye başladı.

Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belirlendi.

Ramazan bayramına az bir süre kalırken, emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 2 Nisan Salı gününden itibaren hesaplara yatmaya başladı.

SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.