DARDANEL
Ton Reklam Genel

Edirne'nin meydana gelen trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - | 02.07.2024 - 13:17, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:17
 

Edirne'nin meydana gelen trafik kazasında üç kişi hayatını kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesinde Gelibolu yolunda trafik kazası meydana geldi.
Mustafa Karayiğit yönetimindeki kamyonet, önünde seyreden S.K. tarafından kullanılan buğday yüklü traktör römorkuna çarptı. Bu korkunç çarpışma sonucunda kamyonetin sürücüsü Mustafa Karayiğit ve yanında bulunan bir yolcu hayatını kaybetti. Ayrıca kazada kamyonetin kapalı kasasında bir kişinin daha cansız bedeni bulundu. Traktörü kullanan S.K. ise yaralı olarak Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden diğer iki kişi ise Beytullah Karayiğit ve Emir Karayiğit olarak belirlendi. Cenazeler, incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edilmiş olup, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatılmıştır. Kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve sorumluluğun kimde olduğu konusunda net bilgiler elde edilmeye çalışılmaktadır.
Edirne'nin Keşan ilçesinde Gelibolu yolunda trafik kazası meydana geldi.

Mustafa Karayiğit yönetimindeki kamyonet, önünde seyreden S.K. tarafından kullanılan buğday yüklü traktör römorkuna çarptı. Bu korkunç çarpışma sonucunda kamyonetin sürücüsü Mustafa Karayiğit ve yanında bulunan bir yolcu hayatını kaybetti. Ayrıca kazada kamyonetin kapalı kasasında bir kişinin daha cansız bedeni bulundu.

Traktörü kullanan S.K. ise yaralı olarak Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden diğer iki kişi ise Beytullah Karayiğit ve Emir Karayiğit olarak belirlendi. Cenazeler, incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edilmiş olup, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatılmıştır. Kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve sorumluluğun kimde olduğu konusunda net bilgiler elde edilmeye çalışılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.