17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Eceabat yeniden Saim Zileli dedi

(Haber Merkezi) - | 02.04.2024 - 13:33, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:24
 

Eceabat yeniden Saim Zileli dedi

AK Parti yerel seçimlerde Çanakkale’deki Eceabat İlçesinde 2019 yılının adayı Adem Ejder ile aldığı yüzde 20’lik oy oranını yüzde 3,81’e düşürdü.
Aynı yıl yapılan ittifaklı seçimlerde İYİ Parti’den aday gösterilerek koltuğa oturan Saim Zileli bu defa Cumhuriyet Halk Partisi ile yeniden aday olmuştu. İsmiyle güven tazeleyen Başkan Zileli, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 51,85’le yeniden kazandı. En yakın rakibi ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Aday Hakan Elik yüzde 25,95’le partisini ilçede ikinci sıraya taşıdı. AK Parti’nin adayı Serkan Gündüz ise oyların sadece yüzde 3,81’ini aldı.   HABER: DİLEK AKŞEN
AK Parti yerel seçimlerde Çanakkale’deki Eceabat İlçesinde 2019 yılının adayı Adem Ejder ile aldığı yüzde 20’lik oy oranını yüzde 3,81’e düşürdü.

Aynı yıl yapılan ittifaklı seçimlerde İYİ Parti’den aday gösterilerek koltuğa oturan Saim Zileli bu defa Cumhuriyet Halk Partisi ile yeniden aday olmuştu.

İsmiyle güven tazeleyen Başkan Zileli, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 51,85’le yeniden kazandı.

En yakın rakibi ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

Aday Hakan Elik yüzde 25,95’le partisini ilçede ikinci sıraya taşıdı.

AK Parti’nin adayı Serkan Gündüz ise oyların sadece yüzde 3,81’ini aldı.

 

HABER: DİLEK AKŞEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.