17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ’nün sponsorluk görüşmeleri sürüyor

Yaşam (Haber Merkezi) - | 23.05.2024 - 16:32, Güncelleme: 23.05.2024 - 17:00
 

ÇOMÜ’nün sponsorluk görüşmeleri sürüyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; ertelenen Bahar Şenliklerinde yapılacak konserlerin ileri bir tarihte, ücretsiz olacağını belirtti.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin bu yıl 23-25 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Dardanos Yerleşkesindeki konserler ileri bir tarihe ertelendi. Etkinlik kapsamında Türk pop müziğinin genç ve başarılı ismi Zeynep Bastık, Mert Demir, ve rap müziğin yıldızlarından Anıl Piyancı, ÇOMÜ'lüler için sahne alacaktı. Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; ÇOMÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Spor ve Bahar Şenlikleri kapsamındaki Dardonas konserlerinin yakın bir tarihte yapacağını bildirdi. Prof. Dr. Erenoğlu ayrıca ertelenen Dardanos Konserlerinin ÇOMÜ öğrencilerine, mezunlarına ve personellerine ücretsiz olacağını söyledi. Prof. Dr. Erenoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: ‘’18 Mayıs itibariyle hem spor şenlikleri hem de geleneksel Bahar şenliklerimizin açılışını 18 Mayıs tarihinde eş zamanlı olarak yaptık. Şenliklerin finali de Dardanos yerleşkesinde 3 günlük bir konser serisi ile gerçekleştirecektik. Fakat hem öğrenci senatosunun Öğrenci Dekanlığına gelen talepler ve bizim desteğimiz doğrultusunda aynı konserlerin ücretsiz olarak gerçekleşmesi konusunda karar aldık. Bunlar oldukça maliyetli, birkaç milyon dolarlık bütçelerle gerçekleşen emek verilmesi gereken işler, Sponsorluk görüşmelerimiz de sürüyor. Yakın tarihte Bahar Şenliklerimizin finalini yapıp öğrencilerimizi memleketlerine uğurlayacağız.’’   HABER: HÜLYA SERTÇE    
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; ertelenen Bahar Şenliklerinde yapılacak konserlerin ileri bir tarihte, ücretsiz olacağını belirtti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin bu yıl 23-25 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği Dardanos Yerleşkesindeki konserler ileri bir tarihe ertelendi.

Etkinlik kapsamında Türk pop müziğinin genç ve başarılı ismi Zeynep Bastık, Mert Demir, ve rap müziğin yıldızlarından Anıl Piyancı, ÇOMÜ'lüler için sahne alacaktı.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu; ÇOMÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Spor ve Bahar Şenlikleri kapsamındaki Dardonas konserlerinin yakın bir tarihte yapacağını bildirdi.

Prof. Dr. Erenoğlu ayrıca ertelenen Dardanos Konserlerinin ÇOMÜ öğrencilerine, mezunlarına ve personellerine ücretsiz olacağını söyledi.

Prof. Dr. Erenoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: ‘’18 Mayıs itibariyle hem spor şenlikleri hem de geleneksel Bahar şenliklerimizin açılışını 18 Mayıs tarihinde eş zamanlı olarak yaptık. Şenliklerin finali de Dardanos yerleşkesinde 3 günlük bir konser serisi ile gerçekleştirecektik. Fakat hem öğrenci senatosunun Öğrenci Dekanlığına gelen talepler ve bizim desteğimiz doğrultusunda aynı konserlerin ücretsiz olarak gerçekleşmesi konusunda karar aldık. Bunlar oldukça maliyetli, birkaç milyon dolarlık bütçelerle gerçekleşen emek verilmesi gereken işler, Sponsorluk görüşmelerimiz de sürüyor. Yakın tarihte Bahar Şenliklerimizin finalini yapıp öğrencilerimizi memleketlerine uğurlayacağız.’’

 

HABER: HÜLYA SERTÇE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.