17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

ÇOMÜ Hastanesi'nden 7 yönetici görevden alındı

Asayiş (Haber Merkezi) - | 22.02.2024 - 20:20, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:31
 

ÇOMÜ Hastanesi'nden 7 yönetici görevden alındı

ÇOMÜ Hastanesinde peşpeşe yaşanan iki skandal soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütilebilmesi adına idari kadrodan 7 yöneticinin görevden alındığı öğrenildi
ÇOMÜ Hastanesinde  Yürütülen iki ayrı soruşturmanın selahiyetiaçısından hastanenin idari birimlerinden yönetim kadrosundaki 7 personel görevlerinden el çektirildi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve yardımcılarının görevlerine aynı şekilde devam edecekleri öğrenildi NE OLMUŞTU?  ÇOMÜ  Hastanesinde  geçtiğimiz haftalarda Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri peşpeşe iki operasyon düzenlemişti. Önce bir hasta yakınının “Bıçak Parası” istendiği şikayeti ile gerçekleştirilen operasyonda bir kişi gözaltına alınmıştı.  İkinci operasyonda da ; Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan teknik takip sonucunda yaklaşık 60 hastaya piyasa değeri 200 TL olan Kök hücre kitlerinin fahiş fiyatla satıldığı tespit edilmişti.
ÇOMÜ Hastanesinde peşpeşe yaşanan iki skandal soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütilebilmesi adına idari kadrodan 7 yöneticinin görevden alındığı öğrenildi

ÇOMÜ Hastanesinde  Yürütülen iki ayrı soruşturmanın selahiyetiaçısından hastanenin idari birimlerinden yönetim kadrosundaki 7 personel görevlerinden el çektirildi.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve yardımcılarının görevlerine aynı şekilde devam edecekleri öğrenildi

NE OLMUŞTU? 
ÇOMÜ  Hastanesinde  geçtiğimiz haftalarda Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri peşpeşe iki operasyon düzenlemişti. Önce bir hasta yakınının “Bıçak Parası” istendiği şikayeti ile gerçekleştirilen operasyonda bir kişi gözaltına alınmıştı. 
İkinci operasyonda da ; Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan teknik takip sonucunda yaklaşık 60 hastaya piyasa değeri 200 TL olan Kök hücre kitlerinin fahiş fiyatla satıldığı tespit edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.