17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çifte cinayetin altından uyuşturucu ve alacak meselesi çıktı

Asayiş (Haber Merkezi) - | 09.02.2024 - 13:45, Güncelleme: 09.02.2024 - 14:50
 

Çifte cinayetin altından uyuşturucu ve alacak meselesi çıktı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu vurulan 35 yaşındaki Şakir Aydın ve 26 yaşındaki Tayfun Avcı hayatını kaybetti. Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı. Olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı. Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot Köyü’nde dün acı bir olay yaşandı Saat 21.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyünde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olaya karışan şüphelilerden 2’sini gözaltına aldı. ZANLILAR İLE BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR Cinayetlerin üzerinden bir gün geçmeden jandarma olayı aydınlattı. Olay dün saat 20.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyü yol ayrımında meydana geldi.  Şakir Aydın ve Tayfun Avcı’nın  köy kavşağından anayola motosikletle döndükleri yerde önlerinin araçla kesildiği, yaşanan tartışma sonra pompalı tüfekle öldürüldükleri ortaya çıktı. Öte yandan, hayatını kaybeden iki arkadaşın öldürülmeden cinayet zanlıları ile bir vatandaş tarafından yapılan hayra katıldıkları ve sonrasında köyde bir evin bahçesinde alkol aldıkları da kaydedildi. Şakir Aydın olay yerinde, Tayfun Avcı ise kaldırıldığı Bayramiç Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. JANDARMA  SORUŞTURMA BAŞLATTI Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), İstihbarat Şube, Siber Suçlar, Özel Köpek Timleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timleri ;  Bayramiç ilçe merkezi olmak üzere Sarıot köyü ile Akçakıl köyünde şüphelilerin yakalanması için çeşitli adreslerde arama yaptı. ÖZEL KÖPEK TİMİ DE ÇALIŞMALARA KATILDI Özel Köpek Timinde yer alan ‘Tahra’ isimli köpek ile ekipler, gece boyu ve gündüz devam eden yakalama çalışmaları çerçevesinde olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı.  Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. CİNAYETİN ALTINDAN UYUŞTURUCU VE ALACAK MESELESİ ÇIKTI Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot köyünde meydana gelen pompalı tüfekle saldırının altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı.
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu vurulan 35 yaşındaki Şakir Aydın ve 26 yaşındaki Tayfun Avcı hayatını kaybetti. Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı. Olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı. Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot Köyü’nde dün acı bir olay yaşandı

Saat 21.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyünde yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti

Pompalı tüfekle işlenen cinayetin altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olaya karışan şüphelilerden 2’sini gözaltına aldı.

ZANLILAR İLE BİRLİKTE ALKOL ALMIŞLAR

Cinayetlerin üzerinden bir gün geçmeden jandarma olayı aydınlattı.

Olay dün saat 20.30 sıralarında ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Sarıot köyü yol ayrımında meydana geldi.

 Şakir Aydın ve Tayfun Avcı’nın  köy kavşağından anayola motosikletle döndükleri yerde önlerinin araçla kesildiği, yaşanan tartışma sonra pompalı tüfekle öldürüldükleri ortaya çıktı.

Öte yandan, hayatını kaybeden iki arkadaşın öldürülmeden cinayet zanlıları ile bir vatandaş tarafından yapılan hayra katıldıkları ve sonrasında köyde bir evin bahçesinde alkol aldıkları da kaydedildi.

Şakir Aydın olay yerinde, Tayfun Avcı ise kaldırıldığı Bayramiç Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

JANDARMA  SORUŞTURMA BAŞLATTI

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), İstihbarat Şube, Siber Suçlar, Özel Köpek Timleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timleri ;  Bayramiç ilçe merkezi olmak üzere Sarıot köyü ile Akçakıl köyünde şüphelilerin yakalanması için çeşitli adreslerde arama yaptı.

ÖZEL KÖPEK TİMİ DE ÇALIŞMALARA KATILDI

Özel Köpek Timinde yer alan ‘Tahra’ isimli köpek ile ekipler, gece boyu ve gündüz devam eden yakalama çalışmaları çerçevesinde olaya karışan şüphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltına alındı.  Diğer firari olan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

CİNAYETİN ALTINDAN UYUŞTURUCU VE ALACAK MESELESİ ÇIKTI

Bayramiç ilçesine bağlı Sarıot köyünde meydana gelen pompalı tüfekle saldırının altından uyuşturucu ile alacak, verecek meselesi çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.