17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 12.02.2024 - 16:28, Güncelleme: 12.02.2024 - 17:37
 

Çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı

Çanakkale’de 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı. Ancak Sevgililer Günü'nde çiçek almak isteyenler, bütçelerini gözden geçirmek zorunda kalacak. Sevgililer gününün favori hediyesi gülün tanesi 100 TL, bir dal orkidenin fiyatı 500 TL’den başlıyor.
14 Şubat Sevgililer günü için geri sayım başladı. Çiftler hediye telaşına girdi. 14 Şubat'ta sevgilisini mutlu etmek isteyenler, en güzel hediyeyi seçmek için araştırmalara başladı. Sevgililer Günü öncesi müşterileri için çeşit çeşit ve farklı konseptlerde ürünler hazırlayan çiçekçiler, bu yıl Sevgililer Günü'nün vazgeçilmezi olan canlı gül fiyatlarının 70 ila 100 lira arasında olacağını belirtti. Burak Ünal  ‘’ Çalışmalara yeni başladık, buket ve kutu içerisinde çiçekler yapmaya başladık. Sevgililer Gününde genellikle orkide saksısı ve gül yoğunlukta oluyor. İnsanların alım gücü biraz düştü. Geçmiş seneye karşı yüzde 50 düştü.  En düşük gül ücreti 50 liradan başlıyor. Kutu içerisinde ki fiyatlar biraz daha farklı oluyor. Orkideler şuan 750 liradan başlıyor. Normal bir çiçek alınmak istediği zaman genellikle 500 lira ve üzeri oluyor’’ dedi. Sevgililer Günü'nde sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenlerin ise bütçelerini gözden geçirmeleri gerekiyor. Sevgililer Günü'nde sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenlerin en çok gül tercih ettiğini belirten kesme çiçek toptancısı Mehmet Örs; Sevgililer Günü için Çanakkale’ye 100 bin dal gül getirdiklerini söyledi. Mehmet Örs’’ Sevgililer Günü için hazırlıklarımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Taleplerimiz güzel, çiçeklerimizde kalitelidir. Çanakkale’ye 100 bin dal gül getirdik, taleplerimizde oldukça yoğun. Kaliteli hizmet veriyoruz. Ürünlerimizi Ekvator, Adana ve İzmir üzerinden getirtiyoruz’’ diye konuştu.     HABER: HÜLYA ESEN  
Çanakkale’de 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı. Ancak Sevgililer Günü'nde çiçek almak isteyenler, bütçelerini gözden geçirmek zorunda kalacak. Sevgililer gününün favori hediyesi gülün tanesi 100 TL, bir dal orkidenin fiyatı 500 TL’den başlıyor.

14 Şubat Sevgililer günü için geri sayım başladı. Çiftler hediye telaşına girdi.

14 Şubat'ta sevgilisini mutlu etmek isteyenler, en güzel hediyeyi seçmek için araştırmalara başladı.

Sevgililer Günü öncesi müşterileri için çeşit çeşit ve farklı konseptlerde ürünler hazırlayan çiçekçiler, bu yıl Sevgililer Günü'nün vazgeçilmezi olan canlı gül fiyatlarının 70 ila 100 lira arasında olacağını belirtti.

Burak Ünal  ‘’ Çalışmalara yeni başladık, buket ve kutu içerisinde çiçekler yapmaya başladık. Sevgililer Gününde genellikle orkide saksısı ve gül yoğunlukta oluyor. İnsanların alım gücü biraz düştü. Geçmiş seneye karşı yüzde 50 düştü.  En düşük gül ücreti 50 liradan başlıyor. Kutu içerisinde ki fiyatlar biraz daha farklı oluyor. Orkideler şuan 750 liradan başlıyor. Normal bir çiçek alınmak istediği zaman genellikle 500 lira ve üzeri oluyor’’ dedi.

Sevgililer Günü'nde sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenlerin ise bütçelerini gözden geçirmeleri gerekiyor.

Sevgililer Günü'nde sevdiklerine çiçek hediye etmek isteyenlerin en çok gül tercih ettiğini belirten kesme çiçek toptancısı Mehmet Örs; Sevgililer Günü için Çanakkale’ye 100 bin dal gül getirdiklerini söyledi.

Mehmet Örs’’ Sevgililer Günü için hazırlıklarımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Taleplerimiz güzel, çiçeklerimizde kalitelidir. Çanakkale’ye 100 bin dal gül getirdik, taleplerimizde oldukça yoğun. Kaliteli hizmet veriyoruz. Ürünlerimizi Ekvator, Adana ve İzmir üzerinden getirtiyoruz’’ diye konuştu.

 

 

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.