17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

CHP'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayı belli oldu

(Haber Merkezi) - | 13.02.2024 - 15:20, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:42
 

CHP'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayı belli oldu

CHP'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayının Bülent Ecevit Atalay olacağı duyuruldu.
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Bülent Ecevit Atalay'ın bir süre sonra adaylığı geri çekilmişti.  Gökçeada'da adayın kim olacağı sorusu merak konusu olurken,  12 Şubat günü yapılan CHP PM'den çıkan kararla, adaylığı geri çekilen Bülent Ecevit Atalay'ın yeniden Belediye Başkan Adayı olacağı duyuruldu.
CHP'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayının Bülent Ecevit Atalay olacağı duyuruldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gökçeada Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Bülent Ecevit Atalay'ın bir süre sonra adaylığı geri çekilmişti.

 Gökçeada'da adayın kim olacağı sorusu merak konusu olurken,  12 Şubat günü yapılan CHP PM'den çıkan kararla, adaylığı geri çekilen Bülent Ecevit Atalay'ın yeniden Belediye Başkan Adayı olacağı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.