17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

CHP’li Erkek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi

(Haber Merkezi) - | 11.02.2024 - 15:10, Güncelleme: 11.02.2024 - 15:18
 

CHP’li Erkek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Partililerin ilgisi yoğun olurken, açılışa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da katıldı.
31 Mart yerel seçimleri yaklaştı, rekabet arttı. Barbaros Mahallesi’ne bağlı Mehmet Çavuş Sokak’ta seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, saha çalışmalarını hızlandırdı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, sokaklar dolup taştı. Açılış öncesinde şarkılar söylendi, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Meşaleler eşliğinde alana gelen Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile beraber kurdeleyi kesti ve açılışı gerçekleştirdi. Çanakkale bizim için bir sevdadır ifadelerini kullanan Başkan Adayı Erkek, bu kente hizmet etmek benim için en büyük onur olacak diye konuştu. Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’’ Siyasi yaşamımda milletvekilliği yaptım, genel başkan yardımcılığı yaptım, genel sekreterlik yaptım ama benim için en büyük onur doğduğum, doyduğum, yaşadığım memleketime hizmet etmek olacak. Çanakkale halkının desteğiyle seçilirsem benim için en büyük onur bu olacak. Çünkü bizim için bir sevdadır Çanakkale, biz dünyanın en güzel şehri Çanakkale’yi gözümüzün bebeği gibi korumaya devam edeceğiz. Barışın kenti Çanakkale’de etnik kimliği ne olursa olsun hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz’’ dedi. Çanakkale’nin yeni belediye başkanı bugün belli oldu diyerek sözlerine başlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, herkesten helallik istedi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’’ Çanakkale’mizin yeni belediye başkanına çok teşekkür ediyorum. Bu akşam belli oldu, bu toplulukla aldık seçimi. Hakkınızı helal edin, benden yana hakkım helal olsun. Yaklaşık 50 gün sonra Sayın İsmail Özay’dan teslim aldığım belediye mührünü Sayın Muharrem Erkek’e vereceğim’’ diye konuştu. Seçim ofisinin açılışına, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.   Haber: Batuhan YILDIRIM
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Partililerin ilgisi yoğun olurken, açılışa Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da katıldı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştı, rekabet arttı.

Barbaros Mahallesi’ne bağlı Mehmet Çavuş Sokak’ta seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, saha çalışmalarını hızlandırdı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, sokaklar dolup taştı.

Açılış öncesinde şarkılar söylendi, vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Meşaleler eşliğinde alana gelen Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile beraber kurdeleyi kesti ve açılışı gerçekleştirdi.

Çanakkale bizim için bir sevdadır ifadelerini kullanan Başkan Adayı Erkek, bu kente hizmet etmek benim için en büyük onur olacak diye konuştu.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’’ Siyasi yaşamımda milletvekilliği yaptım, genel başkan yardımcılığı yaptım, genel sekreterlik yaptım ama benim için en büyük onur doğduğum, doyduğum, yaşadığım memleketime hizmet etmek olacak. Çanakkale halkının desteğiyle seçilirsem benim için en büyük onur bu olacak. Çünkü bizim için bir sevdadır Çanakkale, biz dünyanın en güzel şehri Çanakkale’yi gözümüzün bebeği gibi korumaya devam edeceğiz. Barışın kenti Çanakkale’de etnik kimliği ne olursa olsun hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz’’ dedi.

Çanakkale’nin yeni belediye başkanı bugün belli oldu diyerek sözlerine başlayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, herkesten helallik istedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’’ Çanakkale’mizin yeni belediye başkanına çok teşekkür ediyorum. Bu akşam belli oldu, bu toplulukla aldık seçimi. Hakkınızı helal edin, benden yana hakkım helal olsun. Yaklaşık 50 gün sonra Sayın İsmail Özay’dan teslim aldığım belediye mührünü Sayın Muharrem Erkek’e vereceğim’’ diye konuştu.

Seçim ofisinin açılışına, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber: Batuhan YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.