17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

CHP Kepez Belde Başkanlığı'nda seçim heyecanı

Gündem (Haber Merkezi) - | 02.06.2024 - 13:29, Güncelleme: 02.06.2024 - 13:29
 

CHP Kepez Belde Başkanlığı'nda seçim heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığının organizasyonunda Kepez Belde Başkanlığı, yeni başkan ve yönetimini belirlemek üzere sandığa gitti.
CHP Çanakkale Merkez İlkçe Başkanlığının organizasyonunda kepez beldesinde, yeni belde yönetiminin belirlenmesi amacıyla sandık başına gidildi. Kepez Belde Başkanlığında gerçekleşen kongrede, oy verme işlemi saat 10.00’da başladı. CHP Merkez İlçe Yöneticisi Sami Yılmaz, kepezde bulunan 3 mahallenin 3 ayrı sandıkta oy kullandıklarını belirtti. CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, belde örgütünün bugün belirleneceğini belirterek,           “ Güzel ve güneşli bir pazar gününde Kepez beldemizdeyiz. Bildiğiniz gibi daha önceden belirlediğimiz bir tarihti bugün. Kepez belde örgüt seçimimizi yapıyoruz. Belde örgütümüzü bugün belirlemiş olacağız. Daha sonra belde örgütümüzü seçilen arkadaşların içinden, 11 kişinin içinden kendi işlerinden bir başkan seçecekler. Hem Kepez beldemize hem de Çanakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Seçimlerde 1300 üye oy kullanırken çarşaf liste olarak 22 aday bulunuyor. HABER : ENİSHAN KESKİN  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığının organizasyonunda Kepez Belde Başkanlığı, yeni başkan ve yönetimini belirlemek üzere sandığa gitti.

CHP Çanakkale Merkez İlkçe Başkanlığının organizasyonunda kepez beldesinde, yeni belde yönetiminin belirlenmesi amacıyla sandık başına gidildi.

Kepez Belde Başkanlığında gerçekleşen kongrede, oy verme işlemi saat 10.00’da başladı.

CHP Merkez İlçe Yöneticisi Sami Yılmaz, kepezde bulunan 3 mahallenin 3 ayrı sandıkta oy kullandıklarını belirtti.

CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, belde örgütünün bugün belirleneceğini belirterek,           “

Güzel ve güneşli bir pazar gününde Kepez beldemizdeyiz. Bildiğiniz gibi daha önceden belirlediğimiz bir tarihti bugün. Kepez belde örgüt seçimimizi yapıyoruz. Belde örgütümüzü bugün belirlemiş olacağız. Daha sonra belde örgütümüzü seçilen arkadaşların içinden, 11 kişinin içinden kendi işlerinden bir başkan seçecekler. Hem Kepez beldemize hem de Çanakkale'mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Seçimlerde 1300 üye oy kullanırken çarşaf liste olarak 22 aday bulunuyor.

HABER : ENİSHAN KESKİN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.