17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çeyrek altın ne kadar oldu?

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 07.02.2024 - 15:23, Güncelleme: 07.02.2024 - 16:41
 

Çeyrek altın ne kadar oldu?

En çok tercih edilen yatırım araçlarının başında gelen atın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Gram altın 2.068 TL, çeyrek ise 3 bin 532 TL oldu. 2000 TL’nin üstüne çıkan gram altın hala alış fırsatı verirken yatırımcı en çok cumhuriyet altını tercih ediyor.
Altın, yüksek enflasyondan korunmak için parasını değerlendirmek adına farklı yatırım araçları arayanların tercihinin başında geliyor. Yükseliş trendini sürdüren gram altın bu gün 2 bin 68 TL seviyesinden işlem gördü. Altındaki yükselişe dikkat çeken kuyumcu Mustafa Temel;  İran ve Amerika arasındaki krizin daha da derinleşmesi halinde sonuçların çok daha ağır olacağını; ihtimalinin bile enflasyonda çok ciddi etkilere yol açacağına dikkat çekti Altın fiyatları daha da yükselecek diye belirten kuyumcu Mustafa Temel, “Şubat ayı yükseliş ile başladı. Trend yön yukarı doğru. Genel olarak beklenti de bu yönde zaten. Müşterilerimizi bekliyoruz. Altın her zamanki gibi en güvenilir liman. Altın arttıkça beklentinin dışında talep de çoğaldı. Gram altın şu an 2000 TL. 22 ayar 2000 TL bandında 24 ayar altın ise 2.068 TL bandında. Beklenti hep yukarı olduğu için hep zirveleri görecek yani öyle söyleyeyim.” dedi. "PİYASADA CUMHURİYET ALTINI KALMADI" 2000 TL’nin üstüne çıkan gram altın hala alış fırsatı verirken yatırımcı en çok Cumhuriyet altını tercih ediyor. HABER: HÜLYA ESEN  
En çok tercih edilen yatırım araçlarının başında gelen atın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Gram altın 2.068 TL, çeyrek ise 3 bin 532 TL oldu. 2000 TL’nin üstüne çıkan gram altın hala alış fırsatı verirken yatırımcı en çok cumhuriyet altını tercih ediyor.

Altın, yüksek enflasyondan korunmak için parasını değerlendirmek adına farklı yatırım araçları arayanların tercihinin başında geliyor.

Yükseliş trendini sürdüren gram altın bu gün 2 bin 68 TL seviyesinden işlem gördü.

Altındaki yükselişe dikkat çeken kuyumcu Mustafa Temel;  İran ve Amerika arasındaki krizin daha da derinleşmesi halinde sonuçların çok daha ağır olacağını; ihtimalinin bile enflasyonda çok ciddi etkilere yol açacağına dikkat çekti

Altın fiyatları daha da yükselecek diye belirten kuyumcu Mustafa Temel, “Şubat ayı yükseliş ile başladı. Trend yön yukarı doğru. Genel olarak beklenti de bu yönde zaten. Müşterilerimizi bekliyoruz. Altın her zamanki gibi en güvenilir liman. Altın arttıkça beklentinin dışında talep de çoğaldı. Gram altın şu an 2000 TL. 22 ayar 2000 TL bandında 24 ayar altın ise 2.068 TL bandında. Beklenti hep yukarı olduğu için hep zirveleri görecek yani öyle söyleyeyim.” dedi.

"PİYASADA CUMHURİYET ALTINI KALMADI"

2000 TL’nin üstüne çıkan gram altın hala alış fırsatı verirken yatırımcı en çok Cumhuriyet altını tercih ediyor.

HABER: HÜLYA ESEN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.