17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çan’da gökkuşağı mest etti

Asayiş (Haber Merkezi) - | 13.02.2024 - 16:30, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:38
 

Çan’da gökkuşağı mest etti

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde öğle saatlerinde gökyüzünde oluşan gökkuşağı manzarası görenleri mest etti.
Çanakkale’nin Çan İlçesi’ne bağlı Büyükpaşa köyünde bu gün sabah saatlerinde etkili olan yağmurun ardından çıkan gökkuşağı kartpostallık görüntüler oluşturdu. Büyükpaşa köyünde sağanak yağışın ardından havanın açması ile gökyüzünde görsel şölen oluştu. Köyün üstünde oluşan gökkuşağı vatandaşlara doyumsuz bir manzara sundu. Gökkuşağını vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.  
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünde öğle saatlerinde gökyüzünde oluşan gökkuşağı manzarası görenleri mest etti.

Çanakkale’nin Çan İlçesi’ne bağlı Büyükpaşa köyünde bu gün sabah saatlerinde etkili olan yağmurun ardından çıkan gökkuşağı kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Büyükpaşa köyünde sağanak yağışın ardından havanın açması ile gökyüzünde görsel şölen oluştu.

Köyün üstünde oluşan gökkuşağı vatandaşlara doyumsuz bir manzara sundu.

Gökkuşağını vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.