17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çan’da başkan Arslan en yakın rakibine 2700 oy fark attı

(Haber Merkezi) - | 01.04.2024 - 14:17, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:17
 

Çan’da başkan Arslan en yakın rakibine 2700 oy fark attı

Oyların yüzde 52, 90’lık kısmına den gelen 10 bin 187 oy alan Cumhuriyet Halk Partisi, en yakın rakibi AK Parti’ye 2 bin 700 oy fark atarken Milliyetçi Hareket Partisi 926, İYİ Parti ise 343 oy aldı.
Yerel seçimlerde CHP’li Harun Arslan, AK Partili Ersin Çetin ve MHP’li Davut Karagöz yarıştı. Sandıkların açılmasının ardından oy sayımına geçildi. Güven tazeleyen Başkan Arslan’ın zaferi kesinleşince Seçim bürosu önünde binlerce vatandaş toplandı. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan davul zurna eşliğinde Atatürk Şehir meydanında yürüyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaparak kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. “SEÇİMİN GALİBİ SİZLERSİNİZ” Başkan Arslan konuşmasında, “Çanlıyım diyen önce adaleti sonra hakkaniyeti, dürüstlüğü bu şehri ve bu şehrin insanlarını düşünen, kadroyu ve menfaati düşünen insanlar olarak bugünün galibi sizlersiziniz. Bugün tüm Türkiye sandık başına gitti. Bizler de sizlerle beraber sandık başına gittik ve Allah’ıma çok şükürler olsun ki bugün hep birlikte sandığın galibi olarak çıktık.” İfadelerini kullandı. İlçe merkezinde zafer yürüyüşüne binlerce vatandaş katılırken Başkan Harun Arslan tebrikleri kabul etti. Kortej yürüyüşüne Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, eşi Nilgün Arslan, CHP Çan ilçe Başkanı İlhan Demiral, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çan İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Ünal, Ramazan Mesut Özyurt ile vatandaşlar katıldı. Kutlamalara davul zurna da eşlik etti   HABER: DİLEK AKŞEN
Oyların yüzde 52, 90’lık kısmına den gelen 10 bin 187 oy alan Cumhuriyet Halk Partisi, en yakın rakibi AK Parti’ye 2 bin 700 oy fark atarken Milliyetçi Hareket Partisi 926, İYİ Parti ise 343 oy aldı.

Yerel seçimlerde CHP’li Harun Arslan, AK Partili Ersin Çetin ve MHP’li Davut Karagöz yarıştı.

Sandıkların açılmasının ardından oy sayımına geçildi.

Güven tazeleyen Başkan Arslan’ın zaferi kesinleşince Seçim bürosu önünde binlerce vatandaş toplandı.

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan davul zurna eşliğinde Atatürk Şehir meydanında yürüyen vatandaşlara kısa bir konuşma yaparak kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“SEÇİMİN GALİBİ SİZLERSİNİZ”

Başkan Arslan konuşmasında, “Çanlıyım diyen önce adaleti sonra hakkaniyeti, dürüstlüğü bu şehri ve bu şehrin insanlarını düşünen, kadroyu ve menfaati düşünen insanlar olarak bugünün galibi sizlersiziniz. Bugün tüm Türkiye sandık başına gitti. Bizler de sizlerle beraber sandık başına gittik ve Allah’ıma çok şükürler olsun ki bugün hep birlikte sandığın galibi olarak çıktık.” İfadelerini kullandı.

İlçe merkezinde zafer yürüyüşüne binlerce vatandaş katılırken Başkan Harun Arslan tebrikleri kabul etti.

Kortej yürüyüşüne Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, eşi Nilgün Arslan, CHP Çan ilçe Başkanı İlhan Demiral, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çan İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Ünal, Ramazan Mesut Özyurt ile vatandaşlar katıldı. Kutlamalara davul zurna da eşlik etti

 

HABER: DİLEK AKŞEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.