DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’ye yeni Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı atandı

Asayiş (Haber Bülteni) - | 09.07.2024 - 16:12, Güncelleme: 09.07.2024 - 16:19
 

Çanakkale’ye yeni Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı atandı

Yenice Devlet Hastanesi Doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevgi KURNAZ CANBULUTYenice Devlet hastanesinde göreve başlamıştır. 2018 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm. Dr. Sevgi KURNAZ CANBULUT, 2023 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı.
Yenice Devlet Hastanesi Doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevgi KURNAZ CANBULUT Yenice Devlet hastanesinde göreve başlamıştır. 2018 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm. Dr. Sevgi KURNAZ CANBULUT, 2023 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.