17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’ye Pazar akşamı yağış bekleniyor

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 09.02.2024 - 13:21, Güncelleme: 09.02.2024 - 21:15
 

Çanakkale’ye Pazar akşamı yağış bekleniyor

Son günlerde artan sıcaklıklar yerini yağışlara bırakacak. Çanakkale meteoroloji müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, pazar akşamı kente yağış gelebilir.
Bir süredir olumsuz hava koşullarının etkisinde olan Çanakkale’de bu hafta oldukça sıcak geçerken, Meteoroloji Müdürlüğü son hava tahmin raporlarını paylaştı. Paylaşılan rapora göre, Çanakkale’de hafta sonu fırtınanın etkili olması bekleniyor Kentin; pazar günü akşam saatlerinden itibaren yağışlı bir hava kütlesinin etkisine girmesi öngörülüyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 8-10 derece üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Son günlerde artan sıcaklıklar yerini yağışlara bırakacak. Çanakkale meteoroloji müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, pazar akşamı kente yağış gelebilir.

Bir süredir olumsuz hava koşullarının etkisinde olan Çanakkale’de bu hafta oldukça sıcak geçerken, Meteoroloji Müdürlüğü son hava tahmin raporlarını paylaştı.

Paylaşılan rapora göre, Çanakkale’de hafta sonu fırtınanın etkili olması bekleniyor

Kentin; pazar günü akşam saatlerinden itibaren yağışlı bir hava kütlesinin etkisine girmesi öngörülüyor.

Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 8-10 derece üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.