17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’nin iç kesimlerinde sıcaklık 40 dereceyi bulacak

Yaşam (Haber Bülteni) - | 10.06.2024 - 11:32, Güncelleme: 10.06.2024 - 17:18
 

Çanakkale’nin iç kesimlerinde sıcaklık 40 dereceyi bulacak

Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Çanakkale İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, özellikle iç kesimlerde Çarşamba günü sıcaklıkların kırklı derecelere kadar yükselebileceğini ifade etti.
Çanakkale’de sıcaklıkların artmasıyla beraber vatandaşlar soluğu plajlarda aldı, sıcak havanın tadını doyasıya çıkarttı. Her geçen gün sıcaklıkların artmaya devam ettiği kentte en korkulan senaryo ise orman yangınları.. Haftalık hava tahmini raporunu Ton Tv mikrofonlarıyla paylaşan Çanakkale İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, özellikle iç kesimlerde Çarşamba günü sıcaklıkların kırklı derecelere kadar yükselebileceğini ifade etti. “Çanakkale’de birbirine benzer günler yaşamaya devam edeceğiz. En yüksek sıcaklık uzun yıllar ortalaması 28 derece olan ilimizde, sıcaklıklar 31-32 derece civarında kaydediliyor. Cuma gününe kadar ilimizde ortalamanın 7-8 derece üzerine kadar sıcaklıklar bekliyoruz. Özellikle Çarşamba günü bu yüksek sıcaklıkların pik yapmasını bekliyoruz. İç kesimlerde Bayramiç, Çan, Ezine gibi ilçelerde yer yer 40 dereceleri bulan yüksek sıcaklıklarla karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. Rüzgarın genelde güney yönlerden orta kuvvette gelmesini bekliyoruz.”  “ORMAN YANGINLARINA KARŞI TEDBİRLİ OLMALIYIZ” İl Müdürü Öztabak, vatandaşları orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet etti.   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Çanakkale İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, özellikle iç kesimlerde Çarşamba günü sıcaklıkların kırklı derecelere kadar yükselebileceğini ifade etti.

Çanakkale’de sıcaklıkların artmasıyla beraber vatandaşlar soluğu plajlarda aldı, sıcak havanın tadını doyasıya çıkarttı.

Her geçen gün sıcaklıkların artmaya devam ettiği kentte en korkulan senaryo ise orman yangınları..

Haftalık hava tahmini raporunu Ton Tv mikrofonlarıyla paylaşan Çanakkale İl Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, özellikle iç kesimlerde Çarşamba günü sıcaklıkların kırklı derecelere kadar yükselebileceğini ifade etti.

“Çanakkale’de birbirine benzer günler yaşamaya devam edeceğiz. En yüksek sıcaklık uzun yıllar ortalaması 28 derece olan ilimizde, sıcaklıklar 31-32 derece civarında kaydediliyor. Cuma gününe kadar ilimizde ortalamanın 7-8 derece üzerine kadar sıcaklıklar bekliyoruz. Özellikle Çarşamba günü bu yüksek sıcaklıkların pik yapmasını bekliyoruz. İç kesimlerde Bayramiç, Çan, Ezine gibi ilçelerde yer yer 40 dereceleri bulan yüksek sıcaklıklarla karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. Rüzgarın genelde güney yönlerden orta kuvvette gelmesini bekliyoruz.”

 “ORMAN YANGINLARINA KARŞI TEDBİRLİ OLMALIYIZ”

İl Müdürü Öztabak, vatandaşları orman yangınlarına karşı tedbirli olmaya davet etti.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.