17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’nin en genç muhtarı göreve başladı

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 07.04.2024 - 16:04, Güncelleme: 07.04.2024 - 16:48
 

Çanakkale’nin en genç muhtarı göreve başladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Çanakkale’de Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığına seçilen Özgü Erol, mazbatasını almasıyla birlikte görevine başladı. Muhtar Erol, kentin en genç muhtarı oldu.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Çanakkale Merkez’de 7 mahallenin muhtarı seçildi. 7 mahalleden sadece Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı değişti. Muhtar Özgü Erol Çanakkale’nin en genç muhtarı oldu. Muhtar Erol, mazbatasını almasıyla birlikte Kemalpaşa Mahallesi’nde muhtarlık görevine başladı. “Güzel bir hikayemiz oldu. Şuanda Çanakkale’nin tek değişen muhtarı ve en genç muhtarı ünvanı bizde. Bunun hakkını vermeye çalışacağız. Mahallelimiz bize inandı, bize güvendi. Bana inanan mahallelilerimize çok teşekkür ederim. Mahallemizi güzelleştirmek için çok çalışacağım.” Muhtar Erol, göreve gelmesinin ardından mahallede çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemeyi planladığını kaydetti. “Çanakkale misafirlerimizi ilk karşılayan mahalle. Feribottan indikten sonra, bizim Saat Kule’miz, Kent Müze’miz, Aynalı Çarşı’mız bunlar Çanakkale’nin ve mahallemizin en önemli değerleri. Bunlar için yürüyüş yolları yapmak en büyük hayalim. İnşallah bu hayali belediyemiz ile birlikte gerçekleştireceğiz.” HABER: ENİSHAN KESKİN            
31 Mart Yerel Seçimlerinde Çanakkale’de Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığına seçilen Özgü Erol, mazbatasını almasıyla birlikte görevine başladı. Muhtar Erol, kentin en genç muhtarı oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Çanakkale Merkez’de 7 mahallenin muhtarı seçildi.

7 mahalleden sadece Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı değişti.

Muhtar Özgü Erol Çanakkale’nin en genç muhtarı oldu.

Muhtar Erol, mazbatasını almasıyla birlikte Kemalpaşa Mahallesi’nde muhtarlık görevine başladı.

“Güzel bir hikayemiz oldu. Şuanda Çanakkale’nin tek değişen muhtarı ve en genç muhtarı ünvanı bizde. Bunun hakkını vermeye çalışacağız. Mahallelimiz bize inandı, bize güvendi. Bana inanan mahallelilerimize çok teşekkür ederim. Mahallemizi güzelleştirmek için çok çalışacağım.”

Muhtar Erol, göreve gelmesinin ardından mahallede çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemeyi planladığını kaydetti.

“Çanakkale misafirlerimizi ilk karşılayan mahalle. Feribottan indikten sonra, bizim Saat Kule’miz, Kent Müze’miz, Aynalı Çarşı’mız bunlar Çanakkale’nin ve mahallemizin en önemli değerleri. Bunlar için yürüyüş yolları yapmak en büyük hayalim. İnşallah bu hayali belediyemiz ile birlikte gerçekleştireceğiz.”

HABER: ENİSHAN KESKİN

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.