17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de trafik ışıklarında Truva Atını görebilirsiniz

Gündem (Haber Merkezi) - | 02.04.2024 - 15:20, Güncelleme: 02.04.2024 - 15:33
 

Çanakkale’de trafik ışıklarında Truva Atını görebilirsiniz

Troya Müzesi Çanakkale Merkez İlçedeki trafik ışıkları için Truva atı figürünü önerdi.
Seçimlerden galip çıkan Muharrem Erkek,  cevap verip, “Neden olmasın” dedi.  Troya Müzesi sosyal medya hesabından “Bir önerimiz var!” başlığıyla yapıldı paylaşım.  Trafik ışıkları için Kırmızı ışıkta duran bir tahta at, yeşil ışıkta ise şaha kalkmış bir at önerildi.  Doğu Almanya’daki kırmızı ve yeşil insan figürleri örnek gösterildi. Marka kenti olma yolunda önemli bir adım olarak görülen uygulamanın önerisine Muharrem Erkek de sosyal medya hesabından cevap verdi. Öneriyi değerli bulduğunu kaydeden Erkek, “ neden olmasın birlikte yöneteceğiz” dedi.  
Troya Müzesi Çanakkale Merkez İlçedeki trafik ışıkları için Truva atı figürünü önerdi.

Seçimlerden galip çıkan Muharrem Erkek,  cevap verip, “Neden olmasın” dedi.  Troya Müzesi sosyal medya hesabından “Bir önerimiz var!” başlığıyla yapıldı paylaşım.  Trafik ışıkları için Kırmızı ışıkta duran bir tahta at, yeşil ışıkta ise şaha kalkmış bir at önerildi.  Doğu Almanya’daki kırmızı ve yeşil insan figürleri örnek gösterildi.

Marka kenti olma yolunda önemli bir adım olarak görülen uygulamanın önerisine Muharrem Erkek de sosyal medya hesabından cevap verdi.

Öneriyi değerli bulduğunu kaydeden Erkek, “ neden olmasın birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.