17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de silah ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Asayiş (Haber Bülteni) - | 11.06.2024 - 13:13, Güncelleme: 11.06.2024 - 13:25
 

Çanakkale'de silah ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde “Silah Ticareti Suçu” kapsamında soruşturma başlatıldı.
31 Ocak’ta 2 kişi yakalandı; aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2  adet şarjör ile 12 adet tabanca fişeği ele geçirildi.  5  Haziran’da da il genelinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda biri hala tutuklu olan B.G. ile  şüpheliler G.Ö.; B.Ö. ; S.S.; R.A.;  C.C.; E.Ç. ; A.K.;  İ.S. ve K.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.  Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda; 13 adet tabanca fişeği,  6 adet av tüfeği, 1 adet boş tabanca şarjörü, 1 adet kurusıkı tabanca -1 adet şarjörü, 44 adet kurusıkı tabanca fişeği, 285 av fişeği, 4 adet tüfek şarjörü ele geçirildi.  Şüphelilerden G.Ö. - B.Ö. ve S.S. isimli şahıslar 7  Haziran’da Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca; adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  G.Ö. isimli şahıs  ise hakkında verilen tutuklama Kararı gereğince Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde “Silah Ticareti Suçu” kapsamında soruşturma başlatıldı.

31 Ocak’ta 2 kişi yakalandı; aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 2  adet şarjör ile 12 adet tabanca fişeği ele geçirildi. 
5  Haziran’da da il genelinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda biri hala tutuklu olan B.G. ile  şüpheliler G.Ö.; B.Ö. ; S.S.; R.A.;  C.C.; E.Ç. ; A.K.;  İ.S. ve K.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 
Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda toplamda; 13 adet tabanca fişeği,  6 adet av tüfeği, 1 adet boş tabanca şarjörü, 1 adet kurusıkı tabanca -1 adet şarjörü, 44 adet kurusıkı tabanca fişeği, 285 av fişeği, 4 adet tüfek şarjörü ele geçirildi. 
Şüphelilerden G.Ö. - B.Ö. ve S.S. isimli şahıslar 7  Haziran’da Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca; adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
G.Ö. isimli şahıs  ise hakkında verilen tutuklama Kararı gereğince Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.