17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de sıcaklıklar 26 dereceye çıkacak

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 01.04.2024 - 13:35, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:41
 

Çanakkale’de sıcaklıklar 26 dereceye çıkacak

Çanakkale’de sıcaklıkların yarın 26 dereceye çıkacağını belirten Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Ton TV’ye açıklamalarda bulundu.
Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Yağmurlu günlerin ardından sıcaklıklar kentte etkisini göstermeye başladı, özellikle yarın sıcaklıkların 26 dereceye çıkacağını belirten Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu. “ Nisan ayına girdiğimiz şu günlerde uzun yıllar ortalamamız 17 derece ama bugün 24 derece. Öğrneğin yarın da 26 dereceye yakın en yüksek sıcaklık bekliyoruz. Bu da ortalamanın 10 dereceye yakın üzerinde. Çarşamba günü çok hafif bir sıcaklıklarda düşüş var ama yine de uzun yıllar ortalamasının oldukça üzerinde kalmaya devam edeceğiz.” “SUYUMUZUN KIYMETİNİ BİLELİM” İl Müdürü Öztabak, su kullanım konusunda tasarruf etme çağrısında bulundu. “Sonbahar aylarında oldukça yağış aldık Mart ayını da dün bitirdik. 34 milimetre yağış oldu ki uzun yıllar ortalaması 66 kilogram milimetre yani yine Şubat ayında olduğu gibi Mart ayında da yüzde 50 eksik yağış aldık. En çok dikkat etmemiz gereken, suyumuz için tasarruf etmemizi bize hatırlatan bu değeri tüm Çanakkalelilere bir defa daha söylemek istiyorum suyumuzun kıymetini bilelim.”   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Çanakkale’de sıcaklıkların yarın 26 dereceye çıkacağını belirten Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Ton TV’ye açıklamalarda bulundu.

Çanakkale’de sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Yağmurlu günlerin ardından sıcaklıklar kentte etkisini göstermeye başladı, özellikle yarın sıcaklıkların 26 dereceye çıkacağını belirten Çanakkale Meteoroloji Müdürü Erol Öztabak, Ton Tv’ye açıklamalarda bulundu. “ Nisan ayına girdiğimiz şu günlerde uzun yıllar ortalamamız 17 derece ama bugün 24 derece. Öğrneğin yarın da 26 dereceye yakın en yüksek sıcaklık bekliyoruz. Bu da ortalamanın 10 dereceye yakın üzerinde. Çarşamba günü çok hafif bir sıcaklıklarda düşüş var ama yine de uzun yıllar ortalamasının oldukça üzerinde kalmaya devam edeceğiz.”

“SUYUMUZUN KIYMETİNİ BİLELİM”

İl Müdürü Öztabak, su kullanım konusunda tasarruf etme çağrısında bulundu.

“Sonbahar aylarında oldukça yağış aldık Mart ayını da dün bitirdik. 34 milimetre yağış oldu ki uzun yıllar ortalaması 66 kilogram milimetre yani yine Şubat ayında olduğu gibi Mart ayında da yüzde 50 eksik yağış aldık. En çok dikkat etmemiz gereken, suyumuz için tasarruf etmemizi bize hatırlatan bu değeri tüm Çanakkalelilere bir defa daha söylemek istiyorum suyumuzun kıymetini bilelim.”

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.