17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de mazot 45 lirayı geçti

Ekonomi (Haber Merkezi) - | 13.02.2024 - 09:48, Güncelleme: 13.02.2024 - 15:16
 

Çanakkale’de mazot 45 lirayı geçti

Akaryakıt fiyatlarına art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Bugün gelen 2 lira 56 kuruş zamla beraber Çanakkale’de mazotun litre fiyatı 45 lirayı aştı.
Brent petrol fiyatları ve döviz kurunda ki değişimler akaryakıt fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. 13 Şubat tarihinden itibaren mazota gelen 2 lira 56 kuruşluk zammın ardından Çanakkale’de litre fiyatı 45 lira 41 kuruş oldu. Yakıta gelen bu dev zam dar bütçeli vatandaşları zor duruma sokarken, nakliye maliyetlerinden Pazar tezgahlarına kadar etiket fiyatlarında ciddi bir artış bekleniyor.     Haber: Batuhan YILDIRIM
Akaryakıt fiyatlarına art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Bugün gelen 2 lira 56 kuruş zamla beraber Çanakkale’de mazotun litre fiyatı 45 lirayı aştı.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurunda ki değişimler akaryakıt fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor.

13 Şubat tarihinden itibaren mazota gelen 2 lira 56 kuruşluk zammın ardından Çanakkale’de litre fiyatı 45 lira 41 kuruş oldu.

Yakıta gelen bu dev zam dar bütçeli vatandaşları zor duruma sokarken, nakliye maliyetlerinden Pazar tezgahlarına kadar etiket fiyatlarında ciddi bir artış bekleniyor.

 

 

Haber: Batuhan YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.