DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastası aranıyor

Asayiş (AA) - | 09.07.2024 - 08:54, Güncelleme: 09.07.2024 - 13:35
 

Çanakkale'de kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastası aranıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastasının bulunması için çalışma başlatıldı.
Bayramiç'in Akpınar köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Kırcalı'nın babası Zekeriya Kırcalı (90) evine dönmeyince yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Arama çalışması başlatan Bayramiç İlçe Jandarma ekipleri ve köylülere, ilerleyen saatlerde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ve AKUT ekipleri de katıldı. Ekiplerin, Zekeriya Kırcalı'yı köy çevresinde arama çalışması devam ediyor.
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde kaybolan 90 yaşındaki Alzheimer hastasının bulunması için çalışma başlatıldı.

Bayramiç'in Akpınar köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Kırcalı'nın babası Zekeriya Kırcalı (90) evine dönmeyince yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

Arama çalışması başlatan Bayramiç İlçe Jandarma ekipleri ve köylülere, ilerleyen saatlerde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ve AKUT ekipleri de katıldı.

Ekiplerin, Zekeriya Kırcalı'yı köy çevresinde arama çalışması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.