DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale'de Gençlik Çalıştayı

Asayiş (İHA) - | 06.06.2024 - 11:36, Güncelleme: 06.06.2024 - 11:36
 

Çanakkale'de Gençlik Çalıştayı

Çanakkale Gençlik Çalıştayı, 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Çanakkale Seramik Müzesi'nde gerçekleşecek. Etkinlik, 7 Haziran'da 15.30-18.00 saatleri arasında başlayacak ve 8-9 Haziran günleri ise 10.00-18.00 saatleri arasında devam edecek.
Bu etkinliğe, Çanakkale'de gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi aktörler, gençlik çalışanları ve gençler davetlidir. Çanakkale Koza Gençliği, Çanakkale 1915 İzcilik Spor Kulübü, Çanakkale Bisiklet Platformu Derneği, Topluma Destek Derneği ve KAF Kültür Araştırmaları ve Faaliyetleri Derneği tarafından düzenlenen bu çalıştayda, gençlerin çevrelerindeki sorunlara duyarlı olmaları, aktif vatandaşlık anlayışını benimsemeleri ve çözüm süreçlerinde etkin rol almaları hedeflenmektedir. Etkinlik boyunca, şehrin ve ülkenin karşılaştığı sorunlara gerçekçi ve uygulanabilir çözümler üretilecek, komiteler halinde tartışmalar gerçekleştirilerek bir rapor oluşturulacak ve komite sözcüleri aracılığıyla genel kurulda sunumlar gerçekleştirilecektir. Bu çalıştayda, ilgili aktörlerin toplanarak sorunlara yönelik çözüm önerilerini sunmaları ve ortak akıl ile hareket ederek daha yaşanabilir bir gelecek için adımlar atmaları amaçlanmaktadır.
Çanakkale Gençlik Çalıştayı, 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Çanakkale Seramik Müzesi'nde gerçekleşecek. Etkinlik, 7 Haziran'da 15.30-18.00 saatleri arasında başlayacak ve 8-9 Haziran günleri ise 10.00-18.00 saatleri arasında devam edecek.

Bu etkinliğe, Çanakkale'de gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi aktörler, gençlik çalışanları ve gençler davetlidir.

Çanakkale Koza Gençliği, Çanakkale 1915 İzcilik Spor Kulübü, Çanakkale Bisiklet Platformu Derneği, Topluma Destek Derneği ve KAF Kültür Araştırmaları ve Faaliyetleri Derneği tarafından düzenlenen bu çalıştayda, gençlerin çevrelerindeki sorunlara duyarlı olmaları, aktif vatandaşlık anlayışını benimsemeleri ve çözüm süreçlerinde etkin rol almaları hedeflenmektedir.

Etkinlik boyunca, şehrin ve ülkenin karşılaştığı sorunlara gerçekçi ve uygulanabilir çözümler üretilecek, komiteler halinde tartışmalar gerçekleştirilerek bir rapor oluşturulacak ve komite sözcüleri aracılığıyla genel kurulda sunumlar gerçekleştirilecektir.

Bu çalıştayda, ilgili aktörlerin toplanarak sorunlara yönelik çözüm önerilerini sunmaları ve ortak akıl ile hareket ederek daha yaşanabilir bir gelecek için adımlar atmaları amaçlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.