17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de bir adet erik 150 liradan satışa çıktı

Özel Haber (Haber Merkezi) - | 01.03.2024 - 14:30, Güncelleme: 01.03.2024 - 16:58
 

Çanakkale’de bir adet erik 150 liradan satışa çıktı

Yaz aylarında sıklıkla tüketilen ve lezzetiyle vatandaşların en sevdiği meyvelerden olan eriğin adeti 150 liradan Çanakkale semt pazarında satışa çıktı.
Vatandaşların en sevdiği meyvelerden biri olan erik, Çanakkale’de boy göstermeye başladı. “ BU ÜRÜNLER YURT DIŞINDAN GELİYOR” Pazarcı esnafı Hulusi Demiroğlu, ilerleyen aylarda eriğin fiyatı düşecek diye belirterek,”İlerleyen aylarda düşer tabii ki. Şu anda bunlar yurt dışından geliyor zaten. 1 hafta 10 güne mersinden başlayarak gelmeye başlar. Sonrasında fiyatlar düşerek ilerler. Adetini 150 liraya sattık.” dedi. “FİYATINA RAĞMEN BÜYÜK TALEP GÖRÜYOR” Elinde kalan son eriği sattığını belirten Pazarcı esnafı Demiroğlu, talep çok fazla diye konuştu.” 3 tek erik vardı şimdi bir tane kaldı, o da satıldı.” dedi. “150 DEĞİL 750’DE OLSA ALACAĞIZ” Erik almak isteyen vatandaşlar tezgâha yönelirken, “arkadaşımın eşi hamile 150 değil 750’de olsa alacağız” diye konuştu.     HABER: BATUHAN YILDIRIM    
Yaz aylarında sıklıkla tüketilen ve lezzetiyle vatandaşların en sevdiği meyvelerden olan eriğin adeti 150 liradan Çanakkale semt pazarında satışa çıktı.

Vatandaşların en sevdiği meyvelerden biri olan erik, Çanakkale’de boy göstermeye başladı.

“ BU ÜRÜNLER YURT DIŞINDAN GELİYOR”

Pazarcı esnafı Hulusi Demiroğlu, ilerleyen aylarda eriğin fiyatı düşecek diye belirterek,”İlerleyen aylarda düşer tabii ki. Şu anda bunlar yurt dışından geliyor zaten. 1 hafta 10 güne mersinden başlayarak gelmeye başlar. Sonrasında fiyatlar düşerek ilerler. Adetini 150 liraya sattık.” dedi.

“FİYATINA RAĞMEN BÜYÜK TALEP GÖRÜYOR”

Elinde kalan son eriği sattığını belirten Pazarcı esnafı Demiroğlu, talep çok fazla diye konuştu.” 3 tek erik vardı şimdi bir tane kaldı, o da satıldı.” dedi.

“150 DEĞİL 750’DE OLSA ALACAĞIZ”

Erik almak isteyen vatandaşlar tezgâha yönelirken, “arkadaşımın eşi hamile 150 değil 750’de olsa alacağız” diye konuştu.

 


 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.