17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de bağımsız adaylar 2 partiden daha fazla oy aldı

(Haber Merkezi) - | 02.04.2024 - 13:43, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:18
 

Çanakkale’de bağımsız adaylar 2 partiden daha fazla oy aldı

Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine 2’si bağımsız aday olmak üzere 23 aday katıldı. Bağımsız adaylar ise kentte 2 partiden daha fazla oy aldı.
Çanakkale’de sandık sonuçları bazı parti ve adaylar için deyim yerindeyse sürpriz oldu Sonuçlar netleşmeye başladıkça ortaya çıkan tablo seçmeni de siyasi partileri de şaşırtmaya devam ediyor. Çanakkale’de belediye başkanlığı seçimleri için 2’si bağımsız aday olmak üzere 23 aday yarıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre bağımsız adaylar Cahit Mayda ve Hasan Güreci, Hak-Par ve Millet Partisi’nden daha fazla oy aldı Seçimlerde Cahit Mayda 19, Hasan Güreci 14 oyla sandıktan çıktı. HAK-PAR’ın adayı Bektaş Akkuş seçimlerde 13 oy alırken, Millet Partisinin adayı İbrahim Halil Sipahi ise sadece 10 oy aldı.
Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerine 2’si bağımsız aday olmak üzere 23 aday katıldı. Bağımsız adaylar ise kentte 2 partiden daha fazla oy aldı.

Çanakkale’de sandık sonuçları bazı parti ve adaylar için deyim yerindeyse sürpriz oldu

Sonuçlar netleşmeye başladıkça ortaya çıkan tablo seçmeni de siyasi partileri de şaşırtmaya devam ediyor.

Çanakkale’de belediye başkanlığı seçimleri için 2’si bağımsız aday olmak üzere 23 aday yarıştı.

Kesin olmayan sonuçlara göre bağımsız adaylar Cahit Mayda ve Hasan Güreci, Hak-Par ve Millet Partisi’nden daha fazla oy aldı

Seçimlerde Cahit Mayda 19, Hasan Güreci 14 oyla sandıktan çıktı.

HAK-PAR’ın adayı Bektaş Akkuş seçimlerde 13 oy alırken, Millet Partisinin adayı İbrahim Halil Sipahi ise sadece 10 oy aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.