DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale’de 15 Temmuz etkinlikleri belli oldu

Gündem (Haber Bülteni) - | 11.07.2024 - 16:31, Güncelleme: 11.07.2024 - 16:31
 

Çanakkale’de 15 Temmuz etkinlikleri belli oldu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü (milletin zaferi) anma etkinlikleri programı belli oldu.
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş tarafından 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin ziyaret edilmesi ile başlayacak. Anma merasimleri ile devam edecek program,  15 Temmuzu - 16'ya bağlayan gece yarısı  tüm camilerde saat 00.13’de Sela okunması ile bitecek.   Etkinlik detayları Çanakkale Valiliği’nin resmi internet sitesine yayınladı. Detaylı etkinlik programını görmek için; http://www.canakkale.gov.tr/kurumlar/canakkale.gov.tr/Duyurular/2024/TEMMUZ/15-TEMMUZ-DEMOKRASI-VE-MILLI-BIRLIK-GUNU_MILLETIN-ZAFERI_-ANMA-ETKINLIKLERI-PROGRAMI.pdf
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü (milletin zaferi) anma etkinlikleri programı belli oldu.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş tarafından 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin ziyaret edilmesi ile başlayacak. Anma merasimleri ile devam edecek program,  15 Temmuzu - 16'ya bağlayan gece yarısı  tüm camilerde saat 00.13’de Sela okunması ile bitecek.

 

Etkinlik detayları Çanakkale Valiliği’nin resmi internet sitesine yayınladı.

Detaylı etkinlik programını görmek için; http://www.canakkale.gov.tr/kurumlar/canakkale.gov.tr/Duyurular/2024/TEMMUZ/15-TEMMUZ-DEMOKRASI-VE-MILLI-BIRLIK-GUNU_MILLETIN-ZAFERI_-ANMA-ETKINLIKLERI-PROGRAMI.pdf

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.