DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale güne yağmurla başladı

Yaşam (Haber Bülteni) - | 11.07.2024 - 11:28, Güncelleme: 11.07.2024 - 11:28
 

Çanakkale güne yağmurla başladı

Çanakkale, uzun süren sıcak havaların ardından bugün sabah yağmurla uyandı.
Kentte hakim olan sıcak havaların ardından bugün sabah Çanakkale sokaklarına yağmur çiseledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre bugün ve yarın yer yer görülmesi beklenen yağışın hafta sonu etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Hava sıcaklıklarının ise Perşembe en yüksek 36 en düşük 25 derece, Cuma günü en yüksek 34 en düşük 24 derece olması bekleniyor. Hafta sonu ise yağışlı havanın kaybolması ile güneşin tekrar etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji hafta sonu termometrelerin 37 dereceye kadar çıkacağını öngördü.
Çanakkale, uzun süren sıcak havaların ardından bugün sabah yağmurla uyandı.

Kentte hakim olan sıcak havaların ardından bugün sabah Çanakkale sokaklarına yağmur çiseledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre bugün ve yarın yer yer görülmesi beklenen yağışın hafta sonu etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının ise Perşembe en yüksek 36 en düşük 25 derece, Cuma günü en yüksek 34 en düşük 24 derece olması bekleniyor.

Hafta sonu ise yağışlı havanın kaybolması ile güneşin tekrar etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji hafta sonu termometrelerin 37 dereceye kadar çıkacağını öngördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.