17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Dardanel U18 takımı durdurulamıyor

Spor 11.02.2024 - 10:40, Güncelleme: 11.02.2024 - 13:42
 

Çanakkale Dardanel U18 takımı durdurulamıyor

Çanakkale Dardanel U18 futbol takımı başarısıyla takdir topluyor. A grubunu namağlup tamamlayan Dardanel, yarı final karşılaşmasında ise Geliboluspor’u 4-2 yenerek finale yükseldi.
  Türk futboluna kazandırdığı sayısız genç oyuncu ve sportif başarılarıyla hafızalara kazınan Çanakkale Dardanel, eski günlerine dönebilmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sportif Direktörlük görevine getirilen İbrahim Zeki Kutver’in ardından öz kaynak çalışmalarına ağırlık veren Dardanel, meyvelerini toplamaya başladı. Kutver, sezon başında alt yapı sorumlusu olarak deneyimli antrenör Rasim Öz'ü Dardanel bünyesine kazandırdıktan sonra alt yapı çalışmaları büyük bir ivme kazandı. Oynanan oyun ve sahada ki mücadele taraftarlardan tam not alırken, Dardanel her yaş grubunda gözünü şampiyonluğa dikti.   Bu sezon A grubunda mücadele eden Çanakkale Dardanel U18 Takımı grubu namağlup şekilde 26 puan toplayarak lider tamamlarken, yarı final karşılaşmasında Geliboluspor ile eşleşti. Seyir zevki yüksek olan karşılaşmayı Dardanel 4-2 kazandı ve adını finale yazdırmayı başardı.
Çanakkale Dardanel U18 futbol takımı başarısıyla takdir topluyor. A grubunu namağlup tamamlayan Dardanel, yarı final karşılaşmasında ise Geliboluspor’u 4-2 yenerek finale yükseldi.

 

Türk futboluna kazandırdığı sayısız genç oyuncu ve sportif başarılarıyla hafızalara kazınan Çanakkale Dardanel, eski günlerine dönebilmek adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Sportif Direktörlük görevine getirilen İbrahim Zeki Kutver’in ardından öz kaynak çalışmalarına ağırlık veren Dardanel, meyvelerini toplamaya başladı.

Kutver, sezon başında alt yapı sorumlusu olarak deneyimli antrenör Rasim Öz'ü Dardanel bünyesine kazandırdıktan sonra alt yapı çalışmaları büyük bir ivme kazandı. Oynanan oyun ve sahada ki mücadele taraftarlardan tam not alırken, Dardanel her yaş grubunda gözünü şampiyonluğa dikti.  

Bu sezon A grubunda mücadele eden Çanakkale Dardanel U18 Takımı grubu namağlup şekilde 26 puan toplayarak lider tamamlarken, yarı final karşılaşmasında Geliboluspor ile eşleşti.

Seyir zevki yüksek olan karşılaşmayı Dardanel 4-2 kazandı ve adını finale yazdırmayı başardı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.