17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale Dardanel ikinci devreye hazırlanıyor

Spor (Haber Merkezi) - | 02.02.2024 - 14:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 14:59
 

Çanakkale Dardanel ikinci devreye hazırlanıyor

Süper Amatör Lig’in devre arasına girmesinin ardından çalışmalarına devam eden Çanakkale Dardanel, fiziksel ve taktiksel idmanlarına kendi tesislerinde devam ediyor.
Çanakkale Süper Amatör Liginin en önemli şampiyonluk adaylarından biri olan Çanakkale Dardanel devre arası çalışmalarını hızlandırdı. Kendi tesislerinde fiziksel ve taktiksel idmanlarını sürdüren Dardanel, liglere verilen bu arayı çok iyi değerlendirmek istiyor. Son yıllarda genç oyunculara ve altyapıya verdiği önemle ön planda olan Dardanel’in A takımında yine birçok genç oyuncu mücadele veriyor. Çanakkale Dardanel Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “17 Şubat’ta Süper Amatör 2. Devresi başlıyor. Biz de 2. yarı hazırlıklarını yapmak adına iyi çalışıyoruz. İlk yarı özen gösterdiğimiz genç oyunculara 2. yarı daha çok önem vermek istiyoruz. Gerekli görülen birkaç mevkiye transferimizi yapacağız. Onun dışında tabii ki kadromuz iyi. Tecrübeli ve genç oyuncularla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta çalışmalarımızda biraz daha yoğunlaşacağız. Çift idmanlara geçeceğiz. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.   HABER: BATUHAN YILDIRIM
Süper Amatör Lig’in devre arasına girmesinin ardından çalışmalarına devam eden Çanakkale Dardanel, fiziksel ve taktiksel idmanlarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Çanakkale Süper Amatör Liginin en önemli şampiyonluk adaylarından biri olan Çanakkale Dardanel devre arası çalışmalarını hızlandırdı.

Kendi tesislerinde fiziksel ve taktiksel idmanlarını sürdüren Dardanel, liglere verilen bu arayı çok iyi değerlendirmek istiyor.

Son yıllarda genç oyunculara ve altyapıya verdiği önemle ön planda olan Dardanel’in A takımında yine birçok genç oyuncu mücadele veriyor.

Çanakkale Dardanel Sportif Direktörü İbrahim Zeki Kutver, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “17 Şubat’ta Süper Amatör 2. Devresi başlıyor. Biz de 2. yarı hazırlıklarını yapmak adına iyi çalışıyoruz. İlk yarı özen gösterdiğimiz genç oyunculara 2. yarı daha çok önem vermek istiyoruz. Gerekli görülen birkaç mevkiye transferimizi yapacağız. Onun dışında tabii ki kadromuz iyi. Tecrübeli ve genç oyuncularla beraber çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta çalışmalarımızda biraz daha yoğunlaşacağız. Çift idmanlara geçeceğiz. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

 

HABER: BATUHAN YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.