17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çanakkale-Çan devlet yolunda yol çalışması

Yaşam (Haber Merkezi) - | 05.06.2024 - 17:30, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:30
 

Çanakkale-Çan devlet yolunda yol çalışması

Çanakkale'de yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çanakkale-Çan Devlet Yolu'nun belirli kesimlerinde trafik kontrollü olarak veriliyor.
Çanakkale'de gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında, 210-01 KK No’lu Çanakkale-Çan Devlet Yolu'nun Km: 17+500 - 19+000 (K.K. No: 17+790 – 19+290) sol kesimlerinde trafik kontrollü olarak sağlanıyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, çalışmaların güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle rica edildi. Valilik, sürücülerin belirtilen bölgedeki işaret ve işaretçilere uymalarının hem kendi güvenlikleri hem de çalışma ekibinin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.  
Çanakkale'de yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle Çanakkale-Çan Devlet Yolu'nun belirli kesimlerinde trafik kontrollü olarak veriliyor.

Çanakkale'de gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında, 210-01 KK No’lu Çanakkale-Çan Devlet Yolu'nun Km: 17+500 - 19+000 (K.K. No: 17+790 – 19+290) sol kesimlerinde trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, çalışmaların güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle rica edildi. Valilik, sürücülerin belirtilen bölgedeki işaret ve işaretçilere uymalarının hem kendi güvenlikleri hem de çalışma ekibinin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.