17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan mazbatasını aldı

(Haber Merkezi) - | 04.04.2024 - 15:04, Güncelleme: 04.04.2024 - 15:04
 

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan mazbatasını aldı

Çan ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den belediye başkanı seçilen Harun Arslan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.
Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, partililer ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Çan Belediyesine geçen Başkan Arslan, göreve başlayarak tebrikleri kabul etti. Çan Belediye Başkanlığını yüzde 52,90 oy ile kazanan Harun Arslan, göreve başladığı andan itibaren anlamlı bir harekete imza attı. Başkan Arslan, tebrik etmek için çiçek veya hediye göndermek yerine Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çan Şubesi, TEMA ve LÖSEV gibi kurumlara bağışta bulunulmasını istedi. Çan Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, “İlçe Seçim Kurulundan arkadaşlarımla birlikte mazbatamı alarak hizmet edeceğimiz olan belediye binamıza hep birlikte geldik. Bundan sonraki süreçte bu kutsal görevin ne kadar zor, meşakkatli olduğunu biliyoruz. Ama ben ve arkadaşlarım bu işe tabiki gönüllü olarak talip olduk. Bundan sonraki süreçte herkesi kucaklamak herkesin başkanı olmak herkese eşit herkese adaletli, hakkaniyetli, hakkınızı hukukunuzu savunacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapımda gönlümde her daim Çan halkına Çanlıyım diyen herkese açık olacaktır” dedi. Yapılan duanın ardından kurban kesildi.  Törene CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, Belediye Meclis Üyeleri, ve vatandaşlar katıldı.
Çan ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den belediye başkanı seçilen Harun Arslan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, partililer ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını aldı. Mazbata töreninin ardından Çan Belediyesine geçen Başkan Arslan, göreve başlayarak tebrikleri kabul etti. Çan Belediye Başkanlığını yüzde 52,90 oy ile kazanan Harun Arslan, göreve başladığı andan itibaren anlamlı bir harekete imza attı. Başkan Arslan, tebrik etmek için çiçek veya hediye göndermek yerine Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çan Şubesi, TEMA ve LÖSEV gibi kurumlara bağışta bulunulmasını istedi. Çan Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, “İlçe Seçim Kurulundan arkadaşlarımla birlikte mazbatamı alarak hizmet edeceğimiz olan belediye binamıza hep birlikte geldik. Bundan sonraki süreçte bu kutsal görevin ne kadar zor, meşakkatli olduğunu biliyoruz. Ama ben ve arkadaşlarım bu işe tabiki gönüllü olarak talip olduk. Bundan sonraki süreçte herkesi kucaklamak herkesin başkanı olmak herkese eşit herkese adaletli, hakkaniyetli, hakkınızı hukukunuzu savunacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kapımda gönlümde her daim Çan halkına Çanlıyım diyen herkese açık olacaktır” dedi.

Yapılan duanın ardından kurban kesildi. 
Törene CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, Belediye Meclis Üyeleri, ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.