17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bursa polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Asayiş (İHA) - | 03.06.2024 - 13:07, Güncelleme: 03.06.2024 - 14:22
 

Bursa polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Son olarak, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu tacirlerini yakalamak için sıradışı bir operasyona imza attı.
Polis ekipleri, 2 hafta süren fiziki takibin ardından, şüphelileri daha yakından izleyebilmek amacıyla çeşitli kılıklara büründü. Kimi zaman çiçekçi, kimi zaman ise markette tezgahtar gibi rol yaparak tacirlerin peşine düşen ekipler, sonuçta başarılı bir operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı. Yapılan baskında, şüphelilerin ikamet ettiği adreste 1 kilo 226 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet mermi ve madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 450 lira ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerden birinin daha önce kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Operasyon kapsamında tutuklanan şüphelilerden ikisi cezaevine gönderilirken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bursa polisinin uyuşturucu ticaretiyle mücadelesindeki bu kararlılık, şehirdeki güvenliğin ve halkın sağlığının korunmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Polis ekipleri, suçla mücadeledeki kararlı duruşlarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtiyor.
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Son olarak, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu tacirlerini yakalamak için sıradışı bir operasyona imza attı.

Polis ekipleri, 2 hafta süren fiziki takibin ardından, şüphelileri daha yakından izleyebilmek amacıyla çeşitli kılıklara büründü. Kimi zaman çiçekçi, kimi zaman ise markette tezgahtar gibi rol yaparak tacirlerin peşine düşen ekipler, sonuçta başarılı bir operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı.

Yapılan baskında, şüphelilerin ikamet ettiği adreste 1 kilo 226 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet mermi ve madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 450 lira ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerden birinin daha önce kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Operasyon kapsamında tutuklanan şüphelilerden ikisi cezaevine gönderilirken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa polisinin uyuşturucu ticaretiyle mücadelesindeki bu kararlılık, şehirdeki güvenliğin ve halkın sağlığının korunmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Polis ekipleri, suçla mücadeledeki kararlı duruşlarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.