17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Biga tercihini CHP’den yana kullandı

(Haber Merkezi) - | 01.04.2024 - 13:15, Güncelleme: 01.04.2024 - 14:06
 

Biga tercihini CHP’den yana kullandı

AK Parti’nin Çanakkale’de hüsrana uğradığı ilçelerden biri de Biga oldu.
1994;  1999 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin zafer kazandığı Çanakkale’nin seçmeni en çok ve en büyük ilçesi olan Biga’da 2024 seçimlerinde de sandıktan CHP çıktı. AK Parti’nin siyaset sahnesine çıktığından bu yana 3 dönem yönettiği ilçede seçmen tercih değiştirdi. Saha çalışmalarına uzun süre önce başlayan ve ön seçimle gelen CHP’nin adayı Alper Şen; resmi olmayan sonuçlara göre oyların 51,92’sini alırken;  AK Partili Bülent Erdoğan, oyların yüzde 39,99 ‘uyla bayrağı devretti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Sıtkı Keçeci ise oyların yüzde 4,4’ünü aldı.     HABER: DİLEK AKŞEN    
AK Parti’nin Çanakkale’de hüsrana uğradığı ilçelerden biri de Biga oldu.

1994;  1999 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde,  Cumhuriyet Halk Partisi’nin zafer kazandığı Çanakkale’nin seçmeni en çok ve en büyük ilçesi olan Biga’da 2024 seçimlerinde de sandıktan CHP çıktı.

AK Parti’nin siyaset sahnesine çıktığından bu yana 3 dönem yönettiği ilçede seçmen tercih değiştirdi.

Saha çalışmalarına uzun süre önce başlayan ve ön seçimle gelen CHP’nin adayı Alper Şen; resmi olmayan sonuçlara göre oyların 51,92’sini alırken;  AK Partili Bülent Erdoğan, oyların yüzde 39,99 ‘uyla bayrağı devretti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Sıtkı Keçeci ise oyların yüzde 4,4’ünü aldı.

 

 

HABER: DİLEK AKŞEN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.