17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Başkan Erkek’in yapması beklenen ilk projeler

Gündem (Haber Merkezi) - | 03.04.2024 - 13:54, Güncelleme: 03.04.2024 - 14:44
 

Başkan Erkek’in yapması beklenen ilk projeler

Seçim sürecinde Çanakkale Belediye Başkan adayları çeşitli vaatlerle projelerini anlattı. Çanakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Muharrem Erkek’in seçimi kazanmasının ardından yapması beklenen ilk projelerinden birisi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Atatürk ve İnönü caddelerini tek şerit yapması.
31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale halkı yeni belediye başkanı olarak Muharrem Erkek’i seçti. Seçim öncesinde çeşitli projelerini açıklayan Muharrem Erkek’in ilk olarak yapması beklenen projelerinden birisi kent trafiğini rahatlatmak. “İlk olarak yapması beklenen projelerden bir tanesi Atatürk ve İnönü caddelerinin tek şerit olarak olması. Atatürk ve İnönü Caddesi üzerinde çok hızlı bir şekide çalışmalara başlayacağız. Tek yön olacak bu caddeler. Genişleteceğiz caddelerimizi. Atatütk Caddesi ve İnönü Caddesini birnirine bağlayan yollar da tek yönlü olacak. Bu trafiği ciddi rahatlatacak.” Başkan Erkek’in seçim sürecinde en çok dikkat çeken projelerinden birisi Tam otomatik otopark olmuştu. Sınırsız Durak projesiyle kadınlar toplu taşıma kullanırken daha rahat edecek ve akşam saatlerinde de güvenle yolculuk yapabilecek. “Bu çok önemli bir şey biliyor musunuz, kadınlar bazen öyle zorluklar yaşıyorlar ki, bebekli bir anne iseniz günün her saatinde istediğiniz durak ve yerde ineceksiniz. Tüm kadınlar da yazın 22.00 kışın da 21.00 saatlerinden sonra toplu taşıma araçlarından durak sınırlaması olmadan istedikleri yerde inebilecek.”
Seçim sürecinde Çanakkale Belediye Başkan adayları çeşitli vaatlerle projelerini anlattı. Çanakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Muharrem Erkek’in seçimi kazanmasının ardından yapması beklenen ilk projelerinden birisi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Atatürk ve İnönü caddelerini tek şerit yapması.

31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale halkı yeni belediye başkanı olarak Muharrem Erkek’i seçti.

Seçim öncesinde çeşitli projelerini açıklayan Muharrem Erkek’in ilk olarak yapması beklenen projelerinden birisi kent trafiğini rahatlatmak.

“İlk olarak yapması beklenen projelerden bir tanesi Atatürk ve İnönü caddelerinin tek şerit olarak olması. Atatürk ve İnönü Caddesi üzerinde çok hızlı bir şekide çalışmalara başlayacağız. Tek yön olacak bu caddeler. Genişleteceğiz caddelerimizi. Atatütk Caddesi ve İnönü Caddesini birnirine bağlayan yollar da tek yönlü olacak. Bu trafiği ciddi rahatlatacak.”

Başkan Erkek’in seçim sürecinde en çok dikkat çeken projelerinden birisi Tam otomatik otopark olmuştu.

Sınırsız Durak projesiyle kadınlar toplu taşıma kullanırken daha rahat edecek ve akşam saatlerinde de güvenle yolculuk yapabilecek.

“Bu çok önemli bir şey biliyor musunuz, kadınlar bazen öyle zorluklar yaşıyorlar ki, bebekli bir anne iseniz günün her saatinde istediğiniz durak ve yerde ineceksiniz. Tüm kadınlar da yazın 22.00 kışın da 21.00 saatlerinden sonra toplu taşıma araçlarından durak sınırlaması olmadan istedikleri yerde inebilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.