17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Basın mensupları bilgilendirildi

Eğitim (Haber Merkezi) - | 13.02.2024 - 16:39, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:37
 

Basın mensupları bilgilendirildi

Çanakkale’de faaliyet gösteren bir özel okul yaptığı çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermek adına basın mensuplarıyla bir araya geldi, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Çanakkale dâhil olmak üzere birçok yerde faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi. Projeler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Kampüs Müdürü Talip Kaya, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, geleceğe dönük yapılabilecekler masaya yatırıldı. Biz geleceğin çocuklarını yetiştiriyoruz diyen Kaya, basın mensuplarına her zaman kapımız açık diye konuştu. Çanakkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Talip Kaya’’ Biz geleceğin çocuklarını yetiştiriyoruz ve geleceğin çocuklarını yetiştirirken de onların geleceğe hazırlanması konusunda yaptıklarımızın doğru kanallardan anlatılması bizim için çok önemli. Çanakkale’de bu işe emek veren basın mensuplarımızı misafir etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Onlar çok emek veriyorlar çok uğraşıyorlar. Onlarla beraber aynı masada olup duygularımızı düşüncelerimizi paylaşabilmek bizim için kıymetli’’ dedi.   HABER: Batuhan Yıldırım
Çanakkale’de faaliyet gösteren bir özel okul yaptığı çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermek adına basın mensuplarıyla bir araya geldi, karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Çanakkale dâhil olmak üzere birçok yerde faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Projeler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Kampüs Müdürü Talip Kaya, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, geleceğe dönük yapılabilecekler masaya yatırıldı.

Biz geleceğin çocuklarını yetiştiriyoruz diyen Kaya, basın mensuplarına her zaman kapımız açık diye konuştu.

Çanakkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Talip Kaya’’ Biz geleceğin çocuklarını yetiştiriyoruz ve geleceğin çocuklarını yetiştirirken de onların geleceğe hazırlanması konusunda yaptıklarımızın doğru kanallardan anlatılması bizim için çok önemli. Çanakkale’de bu işe emek veren basın mensuplarımızı misafir etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Onlar çok emek veriyorlar çok uğraşıyorlar. Onlarla beraber aynı masada olup duygularımızı düşüncelerimizi paylaşabilmek bizim için kıymetli’’ dedi.

 

HABER: Batuhan Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.