17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

Bahçelievler'de balkonunda çökme yaşanan bina boşaltıldı

Gündem (İHA) - | 04.06.2024 - 13:20, Güncelleme: 04.06.2024 - 13:20
 

Bahçelievler'de balkonunda çökme yaşanan bina boşaltıldı

Bahçelievler'de balkonunda çökme yaşanan bina boşaltıldı
  Edinilen bilgilere göre olay Zafer Mahallesi Hilal Sokak'ta bulunan 4 katlı binada yaşandı. Gece 03.00 sıralarında balkonda kısmen çökme meydana geldi. Kısa süreli panik yaşayan bina sakinleri, belediye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Bahçelievler Belediyesi zabıta ekipleri çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. 11 daireli bina tedbir amacıyla boşaltıldı.   Bina sakinlerinden Muhsin Çırak "Gece bir ses duyduk. Sanki bina yıkıldı sandık. Belediye ve polise haber verdik. İtfaiye polis geldi. Bizi binadan çıkardılar. Boşaltmamız isteniyor. Mağdur olduk" ifadelerini kullandı.   Bir başka apartman sakini Cüneyt Direk ise "Ben şehir dışından geliyordum gece hanım aradı. Balkonda çökme olduğunu söyledi. Polis ve itfaiye ekipleri gelip incelemelerde bulunmuşlar. Ben sabah erkenden buraya gelerek belediye ekipleri ile görüştüm. Binanın 10 gün içerisinde boşaltılmasını istediler. Kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Bahçelievler'de balkonunda çökme yaşanan bina boşaltıldı

  Edinilen bilgilere göre olay Zafer Mahallesi Hilal Sokak'ta bulunan 4 katlı binada yaşandı. Gece 03.00 sıralarında balkonda kısmen çökme meydana geldi. Kısa süreli panik yaşayan bina sakinleri, belediye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Bahçelievler Belediyesi zabıta ekipleri çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. 11 daireli bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

  Bina sakinlerinden Muhsin Çırak "Gece bir ses duyduk. Sanki bina yıkıldı sandık. Belediye ve polise haber verdik. İtfaiye polis geldi. Bizi binadan çıkardılar. Boşaltmamız isteniyor. Mağdur olduk" ifadelerini kullandı.

  Bir başka apartman sakini Cüneyt Direk ise "Ben şehir dışından geliyordum gece hanım aradı. Balkonda çökme olduğunu söyledi. Polis ve itfaiye ekipleri gelip incelemelerde bulunmuşlar. Ben sabah erkenden buraya gelerek belediye ekipleri ile görüştüm. Binanın 10 gün içerisinde boşaltılmasını istediler. Kara kara ne yapacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.