17 viç SOL
17 Vinç
DARDANEL
Ton Reklam Genel

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde ABD'yi 3-2 mağlup etti

Spor (İHA) - | 03.06.2024 - 08:40, Güncelleme: 03.06.2024 - 08:40
 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde ABD'yi 3-2 mağlup etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nin sekizinci maçında Amerika Birleşik Devleri'ni (ABD) 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.
Milletler Ligi'nin 2. haftasındaki 4. maçında karşılaşan Milliler, oldukça çekişmeli geçen mücadelenin sonunda ABD'yi 3-2 yenmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Milletler Ligi'nde altıncı zaferini elde eden Filenin Sultanları, ikinci haftayı 4'te 4 yaparak tamamladı. Maçın oynandığı salon, College Park Center, Arlington olarak belirtildi. Hakemler ise Wim Cambre (Belçika) ve Andrea Puecher (İtalya) olarak görev aldı. Karşılaşmada ABD ve Türkiye kadroları şu şekildeydi: ABD: Poulter, Larson, Ogbogu, Thompson, Plummer, Rettke, Wong-Orantes (Libero) (Yedekler: Hancock, Frantti, Lanier, Skinner, Washington) Türkiye: Ebrar, Aslı, Vargas, Derya, Eda, Elif, Gizem (Libero) (Yedekler: Ayça, Tuğba, Beyza, İlkin) Setlerin skorları ise şu şekildeydi: 25-21, 20-25, 21-25, 25-12, 12-15. Toplam müsabaka süresi ise 1 saat 57 dakika olarak kaydedildi. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. haftasında 12-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Hong Kong'ta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak.        
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nin sekizinci maçında Amerika Birleşik Devleri'ni (ABD) 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Milletler Ligi'nin 2. haftasındaki 4. maçında karşılaşan Milliler, oldukça çekişmeli geçen mücadelenin sonunda ABD'yi 3-2 yenmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Milletler Ligi'nde altıncı zaferini elde eden Filenin Sultanları, ikinci haftayı 4'te 4 yaparak tamamladı.

Maçın oynandığı salon, College Park Center, Arlington olarak belirtildi. Hakemler ise Wim Cambre (Belçika) ve Andrea Puecher (İtalya) olarak görev aldı.

Karşılaşmada ABD ve Türkiye kadroları şu şekildeydi: ABD: Poulter, Larson, Ogbogu, Thompson, Plummer, Rettke, Wong-Orantes (Libero) (Yedekler: Hancock, Frantti, Lanier, Skinner, Washington) Türkiye: Ebrar, Aslı, Vargas, Derya, Eda, Elif, Gizem (Libero) (Yedekler: Ayça, Tuğba, Beyza, İlkin)

Setlerin skorları ise şu şekildeydi: 25-21, 20-25, 21-25, 25-12, 12-15. Toplam müsabaka süresi ise 1 saat 57 dakika olarak kaydedildi.

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. haftasında 12-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Hong Kong'ta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya ile karşılaşacak.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tontv.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.